Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Συνελήφθη Πακιστανός , που προσπάθησε να βιάσει Ελληνίδα στην Πρέβεζα


Συνελήφθη Πακιστανός, για απόπειρα βιασμού

Γράφει η Βάσω Σκουλίκα

Κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και στη συνέχεια να καταγγείλει στην Αστυνομία τον άνδρα που της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει. Μία νεαρή γυναίκα, δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε. Το βράδυ της Παρασκευής, είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της ένας άνδρας, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα μαχαίρι. Την χτύπησε στην μέση του δρόμου και προσπάθησε να την σύρει στην πυλωτή πολυκατοικίας με στόχο να την βιάσει.

Η νεαρή κοπέλα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ένας άλλος άνδρας που περνούσε εκείνη την ώρα έσπευσε και άρχισε να παλεύει με τον...

Πακιστανό, ο οποίος κρατούσε πάντα στα χέρια του το μαχαίρι. Ο Πακιστανός κατάφερε να διαφύγει. Στην προσπάθειά του όμως να τρέξει γρήγορα και να κρυφτεί, έχασε την μία από τις δύο παντόφλες που φορούσε.

Η κοπέλα, λίγο αργότερα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στην σύλληψη του 20χρονου Πακιστανού, ο οποίος είχε στο σπίτι του την μία παντόφλα που του είχε απομείνει, με την δεύτερη να βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Η παντόφλα αυτή, αποτελούσε και το σημαντικότερο εύρημα που υποδείκνυε τον δράστη.

Ο Πακιστανός ζει μόνιμα στην Πρέβεζα και εργάζεται σε ιχθυογεννητικό σταθμό της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμη απόπειρα βιασμού είχε σημειωθεί προ δεκαπενθημέρου, αλλά τότε δεν είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Πηγή: http://www.epiruspost.gr/epikairotita/2415-2009-12-05-13-25-38.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου