Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Copperfield ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

"Έλεος κ. Τσίπρα"



"Μέσα σε όλα τα αποτροπιαστικά σκηνικά που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, με αρκετή δόση ξύλου και ξεφτίλας, είδαμε σήμερα και αυτό: τον "κύριο" Τσίπρα να αναρτά το πανό με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη.
Ναι, δύσκολοι καιροί οι σημερινοί, ναι μεγάλο το αδιέξοδο και δυσβάσταχτη η διεθνής ξεφτίλα, ναι δεν...


πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Αλλά ας του πει κάποιος του "κυρίου" ότι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αποτελεί εθνικό σύμβολο. Σύμβολο των θυσιών που έχουν γίνει για να μπορούμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας ως ανεξάρτητο, δημοκρατικό κράτος. Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη είναι για κατάθεση στεφάνων όχι για κατάθεση πανό από τον κάθε τυχάρπαστο. Συγχωρέστε το ύφος μου, ίσως το γεγονός αυτό με θλÎ! �βει υπέρ το δέον μιας και έχω υπηρετήσει στο Μνημείο ως εύζωνας.
Αλλά όσο σοβαρή και αν είναι η κατάσταση της χώρας, θεωρώ ότι κάθε είδους διαμαρτυρία οφείλει να πραγματοποιείται στα πλαίσια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού προς τα σύμβολα, κυρίως όταν αυτή εκφράζεται από εκπροσώπους παρατάξεων.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια των εκπαιδευτών μου,οι οποίοι πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε υπηρεσία, ακολουθώντας επέμεναν: Δεν κινούμαστε, δεν μορφάζουμε και ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΖΩΝΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ. Ο "κύριος" Τσίπρας ήρθε να τα αλλάξει όλα αυτά, καθώς μέσα από την "επαναστατική" νοοτροπία που διαπνέει την παράταξή του και την ιδεολογία του έκρινε ότι είναι θεμιτό να αναρτήσει το πανό του πάνω από το Μνημείο (ίσως να νόμιζε ότι θα φαίνεται καλύτερα, ποιος ξέρει). Έχω σταθεί ακίνητος στο μνημεί! ο με τους διαδηλωτές στα 5 μέτρα και τους άνδρες των ματ στο μισό μέτρο, μέσα σε ένα σύννεφο από χημικά. Τότε που με αφορμή τον άδικο χαμό του μικρού Αλέξη μερικοί ανεγκέφαλοι βρήκαν την ευκαιρία να προβούν σε βανδαλισμούς στο μνημείο "για να διαμαρτυρηθούν". Με θλίβει όταν βλέπω το Μνημείο να υπόκειται βανδαλισμούς. Το ξεχνάω όμως γιατί αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες είναι ανόητοι και απολίτιστοι. Ο "κύριος" Τσίπρας με το πανό που ανάρτησε στο Μνημείο τι να είναι άραγε..;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Μια παλιά ιστορία που εξηγεί γιατί είμαστε ανιστόρητοι


Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Μια παλιά ιστορία που εξηγεί γιατί είμαστε ανιστόρητοι

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Κι ο λαικισμός ένας μεγάλος εχθρός. Αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερος από τον εαυτό μας. Αυτόν τον “εθνικό” εαυτό μας που μας δικαιολογεί πάντα αφού πρώτα μας τοποθετήσει στον υψηλό θρόνο απ όπου όλοι και όλα, τα ξένα, των άλλων, φαίνονται υποδεέστερα. Αρκεί να μην χρειάζεται να μετρήσουμε με συγκεκριμένα μέτρα. Να μην μιλάμε δηλαδή για έλλειμα, παραγωγικότητα,απόδοση, κόστος. Αρκεί να μιλάμε για αόριστες, μη μετρήσιμες,σχεδόν μεταφυσικές έννοιες. Υπερηφάνεια, δόξα, ελληνικότητα,δίκιο. Διαθέτουμε την μεγαλοπρέπεια των φιλολογικών εννοιών. Τώρα βέβαια αν κάνουμε τον κόπο να κοιτάξουμε την ιστορία των άλλων λαών (και των Τούρκων και των Σέρβων και των Άγγλών και των Βούλγαρων) θα διαπιστώσουμε πως όλοι αυτοπροσδιορίζονται ως περήφανοι, γενναίοι, ηρωικοί,αδικημένοι .Και διαθέτουν όλοι και κατ αποκλειστικότητα τη θεία ευλογία.

Το δημοσίευμα του Focus εξόργισε και μένα. Αλλά ήταν ένα ανόητο, κίτρινο δημοσίευμα των κοκορακίων της γερμανικής δημοσιογραφίας. Ήταν όμως μια άποψη και ο καθένας έχει δικαίωμα σε αυτήν. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε μιλήσει για κουτόφραγκους ή αμερικανάκια. Βεβαίως τα αστροπελέκια που έφτιαξαν το εξώφυλλο πρέπει γενικώς να προσέχουν όταν χρησιμοποιούν ιστορικούς συμβολισμούς γιατί αν κάποιοι μπουν στον πειρασμό να απαντήσουν αναλόγως, δυστυχώς η Γερμανία δεν διαθέτει κάποια Αφροδίτη της Βόνης αλλά μορφές που ταυτίστηκαν με την παγκόσμια ντροπή.

Είχε δίκιο ο Πάγκαλος πως η Γερμανία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ελληνική οικονομία. Τα γερμανικά στρατεύματα κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, σκότωσαν έλληνες, κατέκαψαν την Ελλάδα και κατέκλεψαν περιουσίες και τα αποθέματα χρυσού της χώρας.Αρκεί βέβαια να μην ξεχνάμε πόσο ευθύνονται οι έλληνες και οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν διεκδίκησε πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά γι αυτό δεν φταίνε οι Γερμανοί. Το μεταπολεμικό ελληνικό κράτος, αυτό που δημιουργήθηκε (για να μην ξεχνάμε την ιστορία) και από συνεργάτες των Γερμανών, αρκετά ένοχο και πολύ περισσότερο δουλικό, υπερασπίζοντας ίσως τον εαυτό του, τη φύση του, παραιτήθηκε κάθε διεκδίκησης. Η υπόθεση Μέρτενς, που συγκλόνισε την Ελλάδα τη δεκαετία του 60, είναι μια παλιά ιστορία αρκετά επεξηγηματική. Πριν από χρόνια, μια δημοσιογραφική έρευνά μου για την υπόθεση αυτή, χαρακτηρίστηκε ως προσπάθεια αποκαθήλωσης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το «έθνος» έπρεπε να παραμείνει η μυθική περιγραφή των σχολικών εγχειριδίων και ο εθνάρχης το σύμβολο μιας ηρωικής και όχι συνεργαζόμενης με τους ναζί, Δεξιάς.

Ο Μέρτενς,οι αποζημιώσεις και ο Καραμανλής

Τον Μάιο του 1957, ο Μαξ Μέρτενς, ο χασάπης της Θεσσαλονίκης, ο ναζί που ευθυνόταν για τον εκτοπισμό των Ελλήνων Εβραίων και την κλοπή των περιουσιών τους, επέστρεψε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μια σημερινή εκδοχή, για να αναζητήσει κομμάτι του θησαυρού των Εβραίων που είχε βυθίσει με πλοίο στην Ελλάδα. Όπως και να έχει, σίγουρος πάντως, για την φιλικότητα του ελληνικού καθεστώτος. Καταζητούμενος από το 1947, ένοιωθε περιέργως αρκετά ασφαλής στην χώρα που είχε κατακάψει. Εκείνη την εποχή μάλιστα ήταν στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και φίλος του καγκελάριου Αντενάουερ.Κάποιοι εβραίοι όμως τον αναγνώρισαν και απαίτησαν την σύλληψή του. Ο Μέρτενς πραγματικά συνελήφθη.

Τον Νοέμβριο του 1958 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Ευάγγελο Αβέρωφ επισκέπτονται την Βόννη. Ενδίδουν στις πιέσεις του Αντενάουερ να μην διεκδικήσουν πολεμικές αποζημιώσεις. Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο Καραμανλής περνά μάλιστα νόμο για αναστολή δίωξης εγκληματιών πολέμου. Ακόμη και οι Άγγλοι την εποχή εκείνη κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση πως «αμνηστεύει εγκληματίες πολέμου». Ο μοναδικός εγκληματίας πολέμου που έχουμε στην Ελλάδα είναι ο Μέρτενς. Ο νόμος αρχικώς τον εξαιρεί από την αμνήστευση αλλά λίγο αργότερα τροποποιείται ο νόμος (ν.δ. 3933/1959) και τον συμπεριλαμβάνει. Έτσι ενώ ο Μέρτενς καταδικάζεται σε 25 έστω μόλις χρόνια κάθειρξης στέλνεται στη Γερμανία όπου απελευθερώνεται. Η υποχωρητική συμπεριφορά του Καραμανλή δεν έχει καμιά εμφανή εξήγηση. Κυβερνητικά στελέχη λένε πως ευνοεί το κλίμα των καλών σχέσεων Ελλάδας Γερμανίας και την είσπραξη ενός δανείου 200 περίπου εκατομμυρίων μάρκων. Αντί να διεκδικήσουμε δεκάδες δισεκατομμύρια όπως είχαμε δικαίωμα, το βουλώνουμε με ένα δάνειο. Γιατί;

Κατά πολλούς η εξήγηση είναι σε όσα είπε μόλις απελευθερώθηκε ο ίδιος ο Μαξ Μέρτενς. Με συνεντεύξεις του στη Σπηγκελ και την Ηχώ του Αμβούργου υποστηρίζει πως κατά την κατοχή, συνεργάτες του ήταν μέλη της κυβέρνησης Καραμανλή. Κατονομάζει μάλιστα συγκεκριμένα:

  1. Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Σύμφωνα με τον Μέρτενς ο Καραμανλής είχε δώσει πληροφορίες ακόμη και για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου αλλά οι γερμανοί δεν τον πίστεψαν
  2. Τον Δημήτρη (Τάκο) Μακρή, υπουργό εσωτερικών του Καραμανλή
  3. Τον Γεώργιο Θέμελη υφυπουργό Άμυνας
  4. Την Δοξούλα σύζυγο του Μακρή η οποία ήταν γραμματέας του και σύνδεσμος με τους πληροφοριοδότες

Οι συνεντεύξεις αναστατώνουν την πολιτική ζωή της χώρας. Η ΕΔΑ μιλά για προδότες που αντάλλαξαν την γερμανική σιωπή με υποχωρήσεις από τις αποζημιώσεις. Έτσι εξηγήθηκε η σπουδή επίσκεψης του Καραμανλή στη Βόννη και η απελευθέρωση του Μέρτενς.

Αποκαλύφθηκε πως πραγματικά ο Μακρής την εποχή της κατοχής διορίστηκε από τα γερμανικά στρατοδικεία ως «δικηγόρος» ελλήνων. Η γυναίκα του Δοξούλα ήταν πραγματικά γραμματέας του Μέρτενς στη Θεσσαλονίκη και ο Θέμελης διορισμένος από τους γερμανούς Νομάρχης. Για τον Καραμανλή δεν υπήρχαν στοιχεία. Μόνο ο τρόπος που έκλεισε την υπόθεση των ελληνικών διεκδικήσεων. Κανένας από τους θιγόμενους δεν κατέφυγε στα γερμανικά δικαστήρια εναντίον του Μέρτενς.

Η ανώμαλη δεκαετία του 60 και βέβαια το μετεμφυλιοπολεμικό ελληνικό κράτος έθαψε την υπόθεση Μέρτενς. Στα άπαντα Καραμανλή, υπάρχει μόνο μια παράγραφος για την υπόθεση που έριξε την πιο σκοτεινή σκιά στην προσωπική ιστορία του Καραμανλή.

Η Ιστορία για μια ακόμη φορά υποχώρησε μπροστά στις ανιστόρητες και αυθαίρετες ερμηνείες της. Ο Καραμανλής έγινε Εθνάρχης, οι έλληνες όσο περήφανοι ήθελαν τα σχολικά εγχειρίδια και οι συνεργάτες των Ναζί ιστορικές οικογένειες πάνω από όλα πατριωτικές.

Αυτή είναι η εξήγηση γιατί η Ελλάδα δεν πήρε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω βεβαίως γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις όχι μόνο δεν ευνόησαν, αλλά σαμποτάρισαν προσπάθειες ελλήνων πολιτών (κάτοικοι Διστόμου) να διεκδικήσουν με βάση τους ευρωπαικούς νόμους όσα είχαν δικαίωμα.

Οι Γερμανοί βεβαίως είναι φίλοι μας αλλά φίλτατη είναι η αλήθεια. Ας αφήσουμε λοιπόν τους λεονταρισμούς και τις εκρήξεις εθνικής αγανάκτησης γιατί το δάχτυλο της Αφροδίτης σηκώθηκε ειρωνικά μπροστά στο πρόσωπό μας . Η εθνική μας περηφάνεια δεν απειλήθηκε από έναν ανόητο συντάκτη ύλης του Focus αλλά από εμάς τους ίδιους. Και θα απειλείται όσο στη θέση της ιστορικής αλήθειας βάζουμε ανιστόρητους αγανακτισμένους και εύθικτους απολίτικους.

Το Εβραϊκό λόμπι, πίσω από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στις Η.Π.Α.


'Jewish lobby behind U.S. Armenia genocide vote'
By Haaretz Service

Αυτό ισχυρίζεται η Αραβική εφημερίδα του Λονδίνου Al-Quds Al Arabi.
"Η απόφαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων δεν θα βλάψει την Τουρκία, αλλά θα βλάψει σημαντικά τις..
διμερείς σχέσεις, τα συμφέροντα και το όραμα. Η Τουρκία δεν θα είναι αυτός που θα χάσει», δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας σε συνάντηση κορυφής Τούρκων επιχειρηματιών.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιούλ, την Τετάρτη, ο Ομπάμα τόνισε ότι η κυβέρνησή του προέτρεψε τους νομοθέτες να εξετάσουν την πιθανή ζημία στις προσπάθειες για την ομαλοποίηση των Τουρκοαρμενικών σχέσεων, είπε ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης της Τουρκίας.
...
Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα για τις ευαίσθητες γεωπολιτικές ισορροπίες, λέει το άρθρο της Ισραηλινής Haaretz


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_8083.html#ixzz0hR3JaQ0p

Καταρρέουν οι βασιλικοί τάφοι στην Βεργίνα


Χρειάζονται άμεση επέμβαση και συντήρηση




Στην τελευταία συνεδρίαση του Κ.Α.Σ., τα μέλη του προειδοποίησαν πως οι βασιλικοί τάφοι της Βεργίνας χρειάζονται άμεση συντήρηση, καθώς οι φθορές στο εσωτερικό τους είναι σημαντικές. Ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι...


τάφοι του Φιλίππου Β', της Περσεφόνης και του Πρίγκιπα στη Μεγάλη Τούμπα της Βεργίνας. Τα χρώματά τους χάνονται, τα κονιάματα καταστρέφονται ενώ εξαπλώνονται οι επικαθήσεις από οργανικές ύλες και άλατα. Βασικές αιτίες για τις φθορές στο εσωτερικό των τάφων υπήρξαν η παραμονή τους επί αιώνες σε ακατάλληλες συνθήκες, καθώς και το βάρος των επιχώσεων μέσα σε αυτούς, ενώ στην περίπτωση του τάφου της Περσεφόνης αρνητικά συνετέλεσε η δράση τυμβωρύχων.
Όπως γράφει το Βήμα, όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ουδέποτε υπήρξε συντήρησή τους από το 1977, που διενήργησε την ανασκαφή ο Μανόλης Ανδρόνικος.
Η εισήγηση του Κ.Α.Σ. αφορά και άλλον έναν τάφο, το λεγόμενο τάφο του Ρωμαίου, που αποκαλύφθηκε το 1938 από τον αρχαιολόγο Κ. Α. Ρωμαίο.
http://www.imerisia-ver.gr/main.php?type=1&id=10831

Φταίει που δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε τον Γιώργο...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoHCHkexFPBkgg6MtqTDLVfVspzDafhQrRlOhZDBdKZuOiVxBSA-oRTJMx7Nlc-5c51UXNa1dg0SqgbDt2qnZOLv37n4TvcVG3j2yZVCnGdrjOqJyllmu4E9Fp564pMJS8OBMOJmJafJ1L/s400/GAP+PODHLATO.jpg

Με τιμές στην αμόλυβδη που θα ξεπεράσουν το 1,50  ο πρωθυπουργός πετυχαίνει τα εξής :

1ο) Οικονομία στην καταναλώμενη ενέργεια της χώρας σε σημείο που να πλησιάζουμε την περιπόθητη αυτάρκεια αφού δεν θα κινείται τίποτα (τι τα θέλετε τα πετρέλαια του Βορείου Αιγαίου, να μπλέξουμε...)

2ο) Εξυγείανση του μολυσμένου αέρα στις ελληνικές πόλεις από την κάθετη μείωσης κίνησης των αυτοκινήτων

3ο) Γυμνασμένους πολίτες οι οποίοι είτε από το περπάτημα είτε από τον ποδαρόδρομο θα κάνουν στιλάτα σώματα

4ο) Λόγω της αναγκαστικής γυμναστικής θα κοπούν έξοδα σε διαιτολόγους, γυμναστήρια και άλλα χαμένα πράγματα, συν τον χαμένο χρόνο και την στενοχώρια που συνοδεύουν όλα αυτά

5ο) Υψηλές επιδόσεις στο σεξ λόγω της απώλειας κιλών, λιγότερη γκρίνια και πιο χαμογελαστούς πολίτες

6ο) Λιγότερα χιλιόμετρα, λιγότερα χρήματα για σέρβις στα αυτοκίνητα

7ο) Βοηθάει όμως και κάποιους επαγγελματίες των οποίων οι δουλειές είχαν χρόνια κρίση (ποδηλατάδες, τσαγκάρηδες κ.λπ.)


Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα φταίει που δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε τον Γιώργο...

Πρόβλημα στο Μοναστηράκι.....



Ανάστατοι οι κοσμηματοπώλες στο Μοναστηράκι από τον φόρο
πολυτελείας.
΄Εχουν κλείσει μαγαζιά και θα κλείσουν κι άλλα φωνάζουν.
Τα κοσμήματα θα γίνουν πανάκριβα και θα πηγαίνουν
στην Τουρκία για αγορές οι τουρίστες.
Επίσης φοβισμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων
στην περιοχή γιατί δεν βλέπουν τουρίστες.
Μπορεί να μην κόβουν επίσημα μισθούς από τους ιδιωτικούς
υπαλλήλους αλλά οι απολύσεις άρχισαν και στην καλύτερη
των περιπτώσεων γίνονται συμφωνίες να δουλεύουν
αντί για 25 ημέρες 22 με ότι σημαίνει αυτό.

Τι γίνεται με τα Τέμπη ;


Μεταφέρουν εκτός Ελλάδας μεγάλες ποσότητες Γρανίτη χωρίς να το ξέρει κανένας...!
"Εχω συγγενή (θείος μου για την ακρίβεια) ο οποίος εργάζεται στα ΚΤΕΛ στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Λόγω της κατολίσθησης όπως όλοι γνωρίζουμε τα Τέμπη είναι κλειστά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο θείος μου να είναι σε άδεια και για να τα βγάλει πέρα να δουλεύει νταλίκα με τον αδερφό του.
Τα Τέμπη ανακοινώθηκε ότι θα δωθούν στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο!!!(Αν και αρχικές εκτιμήσεις έφεραν ως πιθανό... σενάριο τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο).
Η αιτία της τόσο μεγάλης καθυστέρησης;
Σε όλο το βουνό βρέθηκαν μεγάλα κοιτάσματα γρανίτη. Τα οποία σύμφωνα με Άγγλους συναδέλφους νταλικέρηδες μεταφέρονται εκτός Ελλάδας χωρίς να το ξέρει κανένας!!! Όπως πληροφορήθηκα αν δεν εξορύξουν και δεν πάρουν όλο το γρανίτη από το βουνό τα Τέμπη δεν θα δωθούν στην κυκλοφορία.
Το ερώτημα που θέτω ως πολίτης αυτής της χώρας είναι όμως το εξής...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΗ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ;
Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει γιατί η υπόθεση "βρωμάει" και μάλιστα πολύ άσχημα κατα τη γνώμη μου..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγές: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/03/blog-post_9936.html , http://koukfamily.blogspot.com/2010/03/blog-post_1180.html



Δίμηνη διορία δίνει το Ιράν στους ρώσους πιλότους να εγκαταλείψουν τη χώρα

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ

Το Ιράν έδωσε διορία δύο μηνών στους ρώσους κυβερνήτες εμπορικών αεροσκαφών για να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς δεν έχει πλέον ανάγκη από τις υπηρεσίες τους, ανακοίνωσε σήμερα ο ιρανός υπουργός Μεταφορών Χαμίντ Μπεχμπαχανί.

«Κατόπιν διαταγής του ...
προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, το υπουργείο μας ώρισε δίμηνη διορία, με την εκπνοή της οποίας όλοι οι ρώσοι κυβερνήτες αεροσκαφών θα ρπέπει αν εγκαταλείψουν τη χώρα», τόνισε ο Μπεχμπαχανί.

«Όταν η ίδια η χώρα μας διαθέτει πλήθος από επαγγελματίες και καταρτισμένους κυβερνήτες αεροσκαφών, ουδεμία χρεία υπάρχει να καλούμε πιλότους από το εξωτερικό», πρόσθεσε.

Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλο ένα δείγμα της έντασης που έχει κυριαρχήσει τελευταία στις σχέσεις Ρωσίας και Ιράν, έπειτα από το ενδεχόμενο που άφησε ανοικτό η Μόσχα να στηρίξει τις νέες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης για το αμφιλεγόμενο πυρηνικό της πρόγραμμα. Από την πλευρά του, το Ιράν έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την άρνηση της Μόσχας να του παραδώσει σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας.



Όπως τονίζει το ημιεπίσημο πρακτορείο Fars, η ιδέα για την διαταγή προς τους ρώσους κυβερνήτες να εγκαταλείψουν τη χώρα κέρδισε έδαφος ιδιαίτερα μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ρωσικής κατασκευής αεροσκάφος κατά τη διάρκεια προσγείωσής του στο βορειοανατολικό Ιράν, τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πάνω από 40 άτομα. Το αεροσκάφος ανήκε στην ιρανική εταιρία Taban, αλλά ο κυβερνήτης ήταν Ρώσος, Το Fars δεν προσδιορίζει πόσοι ρώσοι πιλότοι εργάζονται στο Ιράν.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

“ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ..ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΦΥΣΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ……ΟΜΩΣ,Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.ΑΠΟ ΤΙΣ 4.30,ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ …ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ …..ΚΑΙ 12 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ…..ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ????
Η Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑ 150 ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ…ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΥΠΗΜΕΝΟΥΣ….ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ….ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ…ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ….ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ …..
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ….ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ 300 ΜΕ 400 ΑΤΟΜΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ….Η ΑΠΟΨΙΝΗ ,ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ….ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΕ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ….ΟΙ 300 ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ….ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΓΙΟΥΧΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΡΑΓΙΑΔΟΠΑΠΑ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΑΞΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ????
Η ΠΟΡΕΙΑ ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ…..ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ …ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ………ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ …ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ…..ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΕΝ ΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΗΣΥΧΑ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ…..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΕΡΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ…..
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ…….ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ…ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ,Η ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ…..ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΘΑ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
Η ΑΤΑΚΑ <<ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ>> ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ …ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΑΥΡΙΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 930 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ……13000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ….ΟΧΙ ΑΠΟ 100
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ…ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ…ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΥΓ
ΣΗΜΕΡΑ …ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΝ….ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ300 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΙΑΛΤΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ
300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ …..ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ”
Π.Ν
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΗΓΗ

Όλοι αυτοί οι “ευαίσθητοι” επαναστάτες που με περισσή ευκολία κατεδίκασαν τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού διά φιλοΡουμάνικα αισθήματα ..

.. την εποχή των εγκλημάτων του Τσαουσέσκου…

Posted by J.McManus

ποιός τους εμποδίζει σήμερον να συγγράψουν ένα άρθρο γιά τους Κουβανούς απεργούς πείνας; Ποιός εεεεε;

Υπάρχει μπόλικο υλικό που χρήζει σχολιασμού κι αυτοί ασχολούνται με την βιβλιοκριτική του πονήματος γιά τις Αθηναϊκές ταβέρνες και με σινεκριτική γιά την Αμερικάνικη Προπαγάνδα (και καλά) του Κλιντ Ήστγουντ. Καλά όλα αυτά, αλλά η Κούβα του ημιπαράφρονα αδελφού του Φίντελ είναι πιό σπουδαίο θέμα…

Ωρίστε λοιπόν, τους ανοίγεται ενώπιόν τους πεδίον δόξας λαμπρόν…

Οι “Ρηγάδες” της μεταπολίτευσης ήσαν συμβιβασμένοι κι έκαναν κοκοκό στις θηριωδίες του Τσαουσέσκου γιά λίγους τόννους δημοσιογραφικού χάρτου της “ΑΥΓούλας”. ΟΚ.

Αυτοί, που δεν είναι οσφυοκάμπτες αλλά υπερήφανοι επαναστάτες, γιατί δεν αρθρώνουν λόγο γιά τα τεκταινόμενα στην “υπερήφανη” Κούβα; Ερωτώ.

Προβλήθηκε ταινία του Βίλντερς στη βουλή των Λόρδων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΩΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ταινία μικρού μήκους, «Φίτνα», που παρουσιάζει το Ισλάμ ως συνώνυμο της τρομοκρατίας, ομοφοβικό που καταπιέζει της γυναίκες πρόβαλε σήμερα ο ακροδεξιός Ολλανδός Βουλευτής Χερτ Βίλντερς στη Βουλή των Λόρδων...



...200 Βρετανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Παλάτι του Ουέστμιντερ για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον Χ.Βίλντερς, όμως συγκεντρώθηκα και άλλες ομάδες διαδηλωτών που φώναζαν συνθήματα εναντίον του «φασίστα Βίλντερς».

Ο Χερτ Βίλντερς είναι persona non grata για το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της ταινίας.

Ο Βίλντερς χαρακτηρίζει το Ισλάμ φαινόμενο ανάλογο του φασισμού και συγκρίνει το Κοράνι με το Mein Kampf του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο Γιώργος τα κατάφερε να γλιτώσει τα ελληνικά νησιά, τουλάχιστον για την ώρα...


  • Δεν μέτρησα τα ευχαριστώ του Γιώργου προς την Άνγκελα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω και τον λόγο που την ευχαρίστησε τόσο θερμά τη στιγμή που μας έκλεισε την πόρτα της πιθανής μας σωτηρίας...!
Ο Γιώργος κατηφής, δείχνοντας να τα έχει χαμένα, σαν να μην ήξερε που βρίσκεται, προσπαθούσε να μιλήσει αλλά έψαχνε τις λέξεις (λίγο το ότι δεν γνωρίζει καλά τα ελληνικά, λίγο το ότι δεν ήξερε τι να απαντήσει λόγω άγνοιας της πραγματικότητας, βάλτε λίγο και την έλλειψη του ελληνικού πνεύματος και ψυχολογίας...) και γενικότερα σε ένα σκηνικό "αποχαιρετισμού" εξελίχθηκε η περιβόητη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο, που θα έσωζε την Ελλάδα...!
Φευ! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε, αφού η λογική μας κατατάσσει ως λαό προ της ελπίδας...
Άραγε τι να σκεφτόταν η Μέρκελ όταν μιλούσε και όταν "χαιρετούσε" τον έλληνα πρωθυπουργό; "Τι έπαθε ο καημένος, τον λυπάμαι έτσι που τον βλέπω... μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να μην βρεθώ ποτέ στην θέση του... Γιώργο να προσέχεις τώρα που θα φύγεις και ελπίζω να σε λυπηθούν τα τσακάλια της χώρας μου..."
Η Γερμανία δεν θα βοηθήσει. Τέλος!
Η κ. Μέρκελ είπε μπράβο στον Γιώργο Παπανδρέου, τον αγκάλιασε, τον κτύπησε στην πλάτη, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το έβαλε. Μας είπε μόνο να κάνουμε υπομονή.
Τον έσπρωξε δηλαδή περισσότερο στην αγκαλιά του ΔΝΤ
Τι θα γίνει τον Απρίλιο που θα χρειαστεί να δανειστούμε άλλα 20 δισ.; Κι αυτά με 6.3% θα τα πάρουμε;
Και το κλίμα παραμένει το ίδιο και απαράλλακτο στην Γερμανία, αν κρίνει κανείς και από το σημερινό δημοσίευμα της Bild και από την ερώτηση στον Γιώργο Παπανδρέου για τα νησιά.
«Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα πουλώντας τα νησιά…»(!!!) απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός καταφανώς ανήσυχος (για να το πούμε μαλακά) μετά την συνάντηση με την Μέρκελ. Αντί να χαρακτηρίσει την ερώτηση και τις σχετικές δηλώσεις απαράδεκτες. Αντί να πει κατηγορηματικά οτι “δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών“, μιλούσε για solar energy and green horses!!!
Χρειάζονται κι άλλα για να καταλάβουμε τι γίνεται;
Το μόνο που απομένει για διευκρίνιση είναι αυτή η δήλωση της Μέρκελ ότι θα μας βοηθήσει να εκσυγχρονίσουμε το κράτος και τις δομές του κράτους. Στη δήλωση αυτή συμπεριλαμβάνεται και η… Ζήμενς με τν πράσινη ενέργεια;
O άνθρωπος της Γκόλντμαν Σακς και της Αράμκο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τα χρωστούμενα της οικογενειάς του, απειλεί την Ελλάδα με οικονομικό καταποντισμό “Αλλάζουμε και βουλιάζουμε, ΑΓΑΠΗΤΕ”...!
Οι Ευρωπαίοι, οιΡώσσοι και οι Κινέζοι τον έχουν για φτύσιμο ενώ οι Αμερικανοί για γιουσουφάκι. Μήπως ήρθε ο Καιρός να ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ; Αρκετή ζημιά έκαναν! Ουδείς πρόκειται να κερδίσει από την περαιτέρω παραμονή των ανεγκεφάλων που έχουν αναλάβει υπουργικά χαρτοφυλάκια.
Εδω και ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ έχει παγώσει η αγορά. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς κάνουν στα υπουργεία τους… τα ξύνουν… τι ακρίβως παίζει ουδείς γνωρίζει...
Όλες οι κινήσεις του Παπα(τζή)νδρέου υποδηλώνουν πως έχει χάσει τη μπάλα, άρα είναι ανίκανος και δυστυχώς κινείται πάνω στη λογική, διαλύουμε τη χώρα δια της απολύτου απραξίας μας και κάνουμε Έλληνα “Ιθαγενή” ό,ποιον κακομοίρη Μουσουλμάνο μας φόρτωσε η Τουρκική ΜΙΤ.
Τα έχουν ισοπεδώσει όλα και η υπόληψη της χώρας είναι πλέον σε μηδαμινό επίπεδο διεθνώς. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελληνική πρόσφατη ιστορία!!!!!
Είναι καιρός να τιμήσουν τους όρκους τους όσοι υπηρετούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τους θεσμούς και τους κρατικούς οργανισμούς γιατί η επερχόμενη καταστροφή ούτε διακρίσεις θα κάνει και ούτε θα επωφεληθεί κανείς -για όσους ανόητους πιστεύουν ότι θα βγουν κερδισμένοι-.
Η Ελλάδα πρέπει άμεσα-αμεσότατα να συγκλίνει με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ηγεσίες και να κάνει τα άμεσα απαραίτητα ανοίγματα σε Ρωσία και Κίνα και σε ορισμένα άλλα κράτη προτού είναι αργά.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς την πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας, δεν είμαστε εθελοντές-κομάντο αυτοκτονίας! Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Τώρα ελπίζω να έχει αντιληφθεί και ο πλέον αφελής γιατί κάηκε η Ελλάδα, γιατί αφήνιασαν οι “αντιεξουσιαστές” και “τρομοκράτες” μετά το 2007 και γιατί τα συγκροτήματα Τύπου έπαιζαν χορδοίς και οργάνοις τα εγχειρίδια ψυχολογικού πολέμου που τους διανεμήθηκαν από το 1999 και εντεύθεν, ενώ σήμερα παίζουν τις "φοβερές" δηλώσεις της Τζούλιας, αλλά κάνουν και ρεπορτάζ γύρω από το επάγγελμα των πορνοστάρ και τις δυσκολίες που αυτό έχει, αν και προσφέρει πολλά χρήματα...! Δεν κατάλαβα αν μας προτείνουν κάτι...! Μήπως κατάλαβε κάποιος άλλος και πρέπει να μας το πει;
Μήπως, τελικά, το Γουδί πρέπει να αξιοποιηθεί ξανά;
Μετά την παταγώδη αποτυχία των τελευταίων ομολόγων που εκδόθηκαν με το ΙΔΙΟ επιτόκιο όπως και ΠΡΙΝ τα μέτρα, αντιλαμβάνεται και ο κάθε πικραμένος ότι “ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ”.
Ελπίζω για τον παπατζή και όχι για εμάς. Υπάρχει χρόνος για να αντιληφθεί τι πράττει γιατί το ότι θα πέσει με πάταγο είναι δεδομένο. Το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να διαφυλάξει τη δυναστεία του. Για την υστεροφημία, δεν λέω, αυτή έχει πάει περίπατο μαζί με το “σκάφος που βούλιαζε αλλά δεν άλλαζε”.
Σε συνθήκες πρωτοφανείς για την Ελλάδα, θα έπρεπε οι λεγόμενοι “αντιεξουσιαστές” να είχαν κάψει ήδη την μισή Αθήνα, αλλά αυτό δεν γίνεται επειδή οι μπαμπάδες τους δεν πληρώνουν τίποτε περισσότερο, αλλά προβλέπεται να αυξήσουν τα έξοδα των εταιρειών τους και να πληρώσουν λιγότερους φόρους...
Απλούστατα δεν υπάρχουν αντιεξουσιαστές στην Αθήνα εδώ… και 15 χρόνια. Παρακρατικοί, μισθοφόροι και χούλιγκαν υπάρχουν οι οποίοι καλοβολέυτηκαν εδώ…και πέντε μήνες.
Η “Πράσινη ανάπτυξη” φροντίζει για τα δικά της παιδιά...
Σε χαιρετώ Ελλάδα, ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται ήδη, όπως μαθαίνω, να σε αποχαιρετήσουν και να ζήσουν με σαμπάνιες και χαβιάρια στο εξωτερικό!!! ΠΗΓΗ

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 07-03-10 σε βίντεο...




www.enimerwsi.com