Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Γιώργος τα κατάφερε να γλιτώσει τα ελληνικά νησιά, τουλάχιστον για την ώρα...


  • Δεν μέτρησα τα ευχαριστώ του Γιώργου προς την Άνγκελα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω και τον λόγο που την ευχαρίστησε τόσο θερμά τη στιγμή που μας έκλεισε την πόρτα της πιθανής μας σωτηρίας...!
Ο Γιώργος κατηφής, δείχνοντας να τα έχει χαμένα, σαν να μην ήξερε που βρίσκεται, προσπαθούσε να μιλήσει αλλά έψαχνε τις λέξεις (λίγο το ότι δεν γνωρίζει καλά τα ελληνικά, λίγο το ότι δεν ήξερε τι να απαντήσει λόγω άγνοιας της πραγματικότητας, βάλτε λίγο και την έλλειψη του ελληνικού πνεύματος και ψυχολογίας...) και γενικότερα σε ένα σκηνικό "αποχαιρετισμού" εξελίχθηκε η περιβόητη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο, που θα έσωζε την Ελλάδα...!
Φευ! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε, αφού η λογική μας κατατάσσει ως λαό προ της ελπίδας...
Άραγε τι να σκεφτόταν η Μέρκελ όταν μιλούσε και όταν "χαιρετούσε" τον έλληνα πρωθυπουργό; "Τι έπαθε ο καημένος, τον λυπάμαι έτσι που τον βλέπω... μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να μην βρεθώ ποτέ στην θέση του... Γιώργο να προσέχεις τώρα που θα φύγεις και ελπίζω να σε λυπηθούν τα τσακάλια της χώρας μου..."
Η Γερμανία δεν θα βοηθήσει. Τέλος!
Η κ. Μέρκελ είπε μπράβο στον Γιώργο Παπανδρέου, τον αγκάλιασε, τον κτύπησε στην πλάτη, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το έβαλε. Μας είπε μόνο να κάνουμε υπομονή.
Τον έσπρωξε δηλαδή περισσότερο στην αγκαλιά του ΔΝΤ
Τι θα γίνει τον Απρίλιο που θα χρειαστεί να δανειστούμε άλλα 20 δισ.; Κι αυτά με 6.3% θα τα πάρουμε;
Και το κλίμα παραμένει το ίδιο και απαράλλακτο στην Γερμανία, αν κρίνει κανείς και από το σημερινό δημοσίευμα της Bild και από την ερώτηση στον Γιώργο Παπανδρέου για τα νησιά.
«Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα πουλώντας τα νησιά…»(!!!) απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός καταφανώς ανήσυχος (για να το πούμε μαλακά) μετά την συνάντηση με την Μέρκελ. Αντί να χαρακτηρίσει την ερώτηση και τις σχετικές δηλώσεις απαράδεκτες. Αντί να πει κατηγορηματικά οτι “δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών“, μιλούσε για solar energy and green horses!!!
Χρειάζονται κι άλλα για να καταλάβουμε τι γίνεται;
Το μόνο που απομένει για διευκρίνιση είναι αυτή η δήλωση της Μέρκελ ότι θα μας βοηθήσει να εκσυγχρονίσουμε το κράτος και τις δομές του κράτους. Στη δήλωση αυτή συμπεριλαμβάνεται και η… Ζήμενς με τν πράσινη ενέργεια;
O άνθρωπος της Γκόλντμαν Σακς και της Αράμκο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τα χρωστούμενα της οικογενειάς του, απειλεί την Ελλάδα με οικονομικό καταποντισμό “Αλλάζουμε και βουλιάζουμε, ΑΓΑΠΗΤΕ”...!
Οι Ευρωπαίοι, οιΡώσσοι και οι Κινέζοι τον έχουν για φτύσιμο ενώ οι Αμερικανοί για γιουσουφάκι. Μήπως ήρθε ο Καιρός να ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ; Αρκετή ζημιά έκαναν! Ουδείς πρόκειται να κερδίσει από την περαιτέρω παραμονή των ανεγκεφάλων που έχουν αναλάβει υπουργικά χαρτοφυλάκια.
Εδω και ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ έχει παγώσει η αγορά. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς κάνουν στα υπουργεία τους… τα ξύνουν… τι ακρίβως παίζει ουδείς γνωρίζει...
Όλες οι κινήσεις του Παπα(τζή)νδρέου υποδηλώνουν πως έχει χάσει τη μπάλα, άρα είναι ανίκανος και δυστυχώς κινείται πάνω στη λογική, διαλύουμε τη χώρα δια της απολύτου απραξίας μας και κάνουμε Έλληνα “Ιθαγενή” ό,ποιον κακομοίρη Μουσουλμάνο μας φόρτωσε η Τουρκική ΜΙΤ.
Τα έχουν ισοπεδώσει όλα και η υπόληψη της χώρας είναι πλέον σε μηδαμινό επίπεδο διεθνώς. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελληνική πρόσφατη ιστορία!!!!!
Είναι καιρός να τιμήσουν τους όρκους τους όσοι υπηρετούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τους θεσμούς και τους κρατικούς οργανισμούς γιατί η επερχόμενη καταστροφή ούτε διακρίσεις θα κάνει και ούτε θα επωφεληθεί κανείς -για όσους ανόητους πιστεύουν ότι θα βγουν κερδισμένοι-.
Η Ελλάδα πρέπει άμεσα-αμεσότατα να συγκλίνει με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ηγεσίες και να κάνει τα άμεσα απαραίτητα ανοίγματα σε Ρωσία και Κίνα και σε ορισμένα άλλα κράτη προτού είναι αργά.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς την πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας, δεν είμαστε εθελοντές-κομάντο αυτοκτονίας! Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Τώρα ελπίζω να έχει αντιληφθεί και ο πλέον αφελής γιατί κάηκε η Ελλάδα, γιατί αφήνιασαν οι “αντιεξουσιαστές” και “τρομοκράτες” μετά το 2007 και γιατί τα συγκροτήματα Τύπου έπαιζαν χορδοίς και οργάνοις τα εγχειρίδια ψυχολογικού πολέμου που τους διανεμήθηκαν από το 1999 και εντεύθεν, ενώ σήμερα παίζουν τις "φοβερές" δηλώσεις της Τζούλιας, αλλά κάνουν και ρεπορτάζ γύρω από το επάγγελμα των πορνοστάρ και τις δυσκολίες που αυτό έχει, αν και προσφέρει πολλά χρήματα...! Δεν κατάλαβα αν μας προτείνουν κάτι...! Μήπως κατάλαβε κάποιος άλλος και πρέπει να μας το πει;
Μήπως, τελικά, το Γουδί πρέπει να αξιοποιηθεί ξανά;
Μετά την παταγώδη αποτυχία των τελευταίων ομολόγων που εκδόθηκαν με το ΙΔΙΟ επιτόκιο όπως και ΠΡΙΝ τα μέτρα, αντιλαμβάνεται και ο κάθε πικραμένος ότι “ΓΚΕΙΜ ΟΒΕΡ”.
Ελπίζω για τον παπατζή και όχι για εμάς. Υπάρχει χρόνος για να αντιληφθεί τι πράττει γιατί το ότι θα πέσει με πάταγο είναι δεδομένο. Το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να διαφυλάξει τη δυναστεία του. Για την υστεροφημία, δεν λέω, αυτή έχει πάει περίπατο μαζί με το “σκάφος που βούλιαζε αλλά δεν άλλαζε”.
Σε συνθήκες πρωτοφανείς για την Ελλάδα, θα έπρεπε οι λεγόμενοι “αντιεξουσιαστές” να είχαν κάψει ήδη την μισή Αθήνα, αλλά αυτό δεν γίνεται επειδή οι μπαμπάδες τους δεν πληρώνουν τίποτε περισσότερο, αλλά προβλέπεται να αυξήσουν τα έξοδα των εταιρειών τους και να πληρώσουν λιγότερους φόρους...
Απλούστατα δεν υπάρχουν αντιεξουσιαστές στην Αθήνα εδώ… και 15 χρόνια. Παρακρατικοί, μισθοφόροι και χούλιγκαν υπάρχουν οι οποίοι καλοβολέυτηκαν εδώ…και πέντε μήνες.
Η “Πράσινη ανάπτυξη” φροντίζει για τα δικά της παιδιά...
Σε χαιρετώ Ελλάδα, ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται ήδη, όπως μαθαίνω, να σε αποχαιρετήσουν και να ζήσουν με σαμπάνιες και χαβιάρια στο εξωτερικό!!! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου