Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Θλίψη για τον θάνατο του ήρωα Drąsius Kedys.!


Βρέθηκε νεκρός ο τιμωρός των παιδεραστών της Λιθουανίας
O Drąsius Kedys, βρέθηκε νεκρός 30 χλμ μακρυά από το σπίτι του και αναγνωρίστηκε από τα μέλη της οικογένειάς του Δεν έχει δοθεί καμία άλλη πληροφορία για τον τρόπο θανάτου του και κυκλοφορούν διάφορες υποθέσεις.
Η υπόθεση του οποίου είχε πριν κάποιους μήνες κερδίσει τη συμπάθεια αρκετού κόσμου, όχι μονάχα στη χώρα του, τη Λιθουανία, αλλά σε όλοκληρο τον κόσμο.
Φαίνεται πως οι πραγματικοί ήρωες σπάνια προλαβαίνουν να γεράσουν.
Όταν η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, δεκάδες Λιθουανών συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα τη νύχτα έξω από το σπίτι του για να τον τιμήσουν. Την επόμενη μέρα, στην τελετή ταφής απλοί πολίτες έδωσαν το "παρών", ενώ εκατοντάδες ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στο ταφικό μνημείο του "λαϊκού ήρωα" όπως τον αποκαλούσαν οι συμπατριώτες του.
Δείτε το αποκαλυπτικό video από την τότε υπόθεση της δολοφονίας του δικαστή που ασέλγησε στο σώμα της μικρής κόρης του Drąsius Kedys.

Ποιός ήταν...
Ο Drasius Kedys έγινε λαϊκός ήρωας σε όλη την Ευρώπη όταν πριν από επτά μήνες εκτέλεσε τον παιδεραστή δικαστή Jonas Furmanaviczius, ο οποίος ασέλγησε επάνω στην μικρή του κόρη και έτσι αποκάλυψε ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστών που περιελάμβανε και γνωστούς πολιτικούς. Είχε ήδη αποστείλει πάνω από 200 επιστολές για την υπόθεσή του και οι ένοχοι προστατεύονταν συστηματικά.
Από την ημέρα της αυτοδικίας του, είχε εξαφανιστεί κυνηγημένος από τις αρχές, αλλά έγινε ήρωας σε όλο τον κόσμο.
elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου