Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Με αγωγή 40 εκ. απειλεί την Τζένιφερ Λόπεζ το ψευδοκράτος...


Aπό το http://hollywood.greekreporter.gr/

Το ξενοδοχείο “Cratos” στην κατεχόμενη Κύπρο απείλησε την Τζένιφερ Λόπεζ με αγωγή 40 εκατομμυρίων μετά την ακύρωση της συναυλίας της για «πολιτικούς» λόγους.
Ο διευθυντής της τουρκικής εταιρείας στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο και το καζίνο, είπε στην Λόπεζ πως ακόμα έχει χρόνο να αλλάξει γνώμη.
«Το συμβόλαιο δεν έχει λυθεί. Αν δεν φανεί στην συναυλία, θα ξεκινήσουμε διαδικασία για αποζημίωση 35-40μ εκατομμυρίων»προειδοποίησε ο Murat Bozoglu, από την έδρα της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη.
«Η ακύρωση δεν καλύπτεται από καμία ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί μας» είπε ο...
Bozoglu.
Όπως πρώτο το Greek Reporter έγραψε, η τζενιφερ Λόπεζ είχε αρχίσει να σκέφτεται την ακύρωση της συναυλίας της στην κατεχόμενη Κύπρο που προκάλεσε πολιτική αναταραχή και προκάλεσε θυμό στην ελεύθερη Κύπρο.
Μετά την απόφασή της να δεχτεί 3 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετέχει στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου “Cratos”, πολιτικές ομάδες πίεσης, οργανισμοί και μεμονωμένα άτομα εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την επιλογή της.
Η ΑΗΕΡΑ σε δήλωσή της είπε πως η συναυλία «θα ήταν ένα δείγμα αποδοχής μια παράνομης οντότητας, που αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία».
Στο Facebook, μια σελίδα που δημιουργήθηκε για το γεγονός μάζεψε 14000 θαυμαστές μέσα σε λίγες μέρες, οι οποίοι αντιτίθονταν στην εμφάνιση της τραγουδίστριας στα κατεχόμενα.
Ο εκπρόσωπος της Λόπεζ δήλωσε στο TMZ.com σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας:
«Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν θα υποστήριζε ποτέ κανένα κράτος, χώρα θεσμό ή καθεστώς που θα σχετίζονταν με οποιαδήποτε μορφή με παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
«Μετά από πλήρη αξιολόγηση των συνθηκών στην Κύπρο, αποφάσισε να αποσυρθεί. Ήταν μια απόφαση που δείχνει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».
Η Λόπεζ επρόκειτο να εμφανιστεί στις 24 Ιουλίου, 4 ημέρες μετά την επέτειο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Η Κύπρος χωρίστηκε στα δύο, όταν η Τουρκία κατέλαβε το βόρειο τμήμα του νησιού το 1974. Η αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, η οποία έχει στρατεύματα μέχρι και σήμερα στην κατεχόμενη πλευρά του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου