Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που ο Βουλευτής αισθάνεται ως απατεώνας και κρύβεται. Ο λαός είναι πρώτη φορά τόσο οργισμένος, που μεταδίδει χωρίς έλεος την οργή του.Οι βουλευτές σήμερα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Ο λαός δεν πρέπει να χάσει τον έλεγχο αυτό. Μόνο έτσι θα ξεπεραστεί η κρίση (αν ξεπερνιέται σήμερα). Η αποδοχή του ΔΝΤ από 172 άτομα μόνο, είναι απόδειξη. Για του λόγου το αληθές:

Το Βήμα σήμερα 7/5 σελ Α36 γράφει:

Η ασφάλεια του Κοινοβουλίου απασχολεί τους περισσότερους βουλευτές και ότι, μεταξύ σοβαρού και αστείου, συζητούν για σχέδιο διαφυγής από το Κοινοβούλιο.Επί πλέον οι αστυνομικοί συνοδοί υπουργών και βουλευτών κλήθηκαν από την Ασφάλεια να δίνουν διαρκώς αναφορά για τις μετακινήσεις τους!!!

Ο τ. Πρωθυπουργός έκανε την εμφάνισή του στην Βουλή μόνο για τις ανάγκες της ψηφοφορίας διότι έχει πολιτικό ένστικτο και δεν παρουσιάζεται πουθενά.

Εδώ υπάρχει ένας σαφής παραλληλισμός και πολλές ομοιότητες :

Δεν είναι δυνατόν ενστικτωδώς να μην παραλληλίζεται το γεγονός ότι οι Βουλευτές φοβούνται και, πάνοπλοι, σχεδιάζουν δρόμους διαφυγής με το γεγονός ότι κατά το ίδιο τροπό ενεργούσαν οι δικτάτορες: δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σχεδιασμός τρόπου διαφυγής.

Σκέψεις παράλληλες για να βγάζει ο κάθένας τα συμπεράσματά του και να αναρωτηθεί αν ξαναζούμε ή ξαναγνωρίζουμε το ίδιο έργο. Μόνο που εδώ δεν υπάρχουν δικαστήρια. Οι...δημοκράτες Βουλευτές καταδικάζουν τους πολίτες ποτέ τους εαυτούς των. Ποιά ανάλυση άραγε χωράει εδώ... ΠΗΓΗ