Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας ο άλλοτε πανίσχυρος Γ. Κορωνιάς...


.
Από το http://www.fmvoice.gr/
.
Όλα εδώ πληρώνονται! Ο... Θεός με τις Hermes παντόφλες ξεπουλά σπίτια και κότερα. Ο «King George» με τα ιδιωτικά τζετ βλέπει τις τράπεζες να του κατάσχουν τα καράβια.
Η ζωή εκδικείται πάντοτε την αλαζονεία.΄Ετσι και στην περίπτωση του Γιώργου Κορωνιά.
Ξέφυγε από το πραγματικό μπόι του (το οποίο πράγματι είναι ψηλό -1,92- και με σημαντικές επιτυχίες) και προσγειώνεται πλέον στο έδαφος.
Ο... εφοπλιστής Κορωνιάς χάνει σήμερα περίπου 70 εκατ. ευρώ (εκτιμήσεις ανεβάζουν τις απώλειες του στα 80 εκατ.). Μαζί του, βεβαίως, καταγράφουν τεράστιες ζημίες οι εφοπλιστές και οι τράπεζες που τον ακολούθησαν στο εγχείρημα της Crown Marine, διαθέτοντας το 60% των μετοχών της.
Η κατάσταση της εταιρείας φαίνεται ότι είναι πολύ άσχημη. Τόσο άσχημη, ώστε ήδη η Πειραιώς -σύμφωνα με τις κακές γλώσσες της αγοράς- κατέσχεσε ένα καράβι της.
Για να καλύψει τις ζημίες του ο κ. Κορωνιάς πουλά σήμερα τη μια βίλα του, ενώ αν τα πράγματα ζορίσουν...
υπάρχει η εφεδρεία της δεύτερης.
Διαθέτει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες στη Φιλοθέη και στη Μύκονο και ο στόχος του είναι με την πρώτη πώληση να αντλήσει ένα ποσό από 12 μέχρι 15 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, τα συγκεκριμένα δεν επαρκούν για να καλύψει την τρύπα των οικονομικών του.
Γι’ αυτό έχει βάλει πωλητήριο και... στην Tatiana. Το γιωτ (44 μέτρα παρακαλώ) με τις πέντε καμπίνες, την ξανθή επένδυση δρυός και τους πολυτελείς καναπέδες Minotti στο σαλόνι, οι οποίοι έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τα σκούρα wenge τραπέζια από το Armani Casa, πωλείται περίπου 20 εκατ. ευρώ.
Αλλά, έως τώρα, η καλύτερη προσφορά δεν ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου