Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΙΔΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!



ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΙΔΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!

Ο γνωστός ανθέλληνας και βουλγαρό - ριζος (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ,δηλαδή) Στοίδης, ιδρυτής και διαχειριστής του εμετικού boulgarmak.org βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σπίτι του στην οδό Σαρανταπόρου πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας, βρέθηκαν όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα τουκάρεφ, αρχαία αντικείμενα και τρείς ανθρώπινες νεκροκεφαλές ένα πιστολι διαμετρήματος 762 χιλ, ένα όπλο κυνηγητικό (άνευ αδείας),ένας εκρηκτικός μηχανισμός, ένας επιτήδειος Σταυρός Βυζαντινής εποχής, και μια μαρμάρινη πλάκα από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Να σημειώσουμε ότι πριν από χρόνια είχε κάνει και αίτηση να αλλαχτεί το επίθετο του σε Στογιάνωφ.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ασφάλεια της Έδεσσας όπου οδηγήθηκε μετά την σύλληψη του που έγινε στην οικεία του. Την εντολή έδωσε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η Αστυνομία επιχείρησε με αποτέλεσμα να βρεθούν όπλα, αρχαία, σφαίρες και ανθρώπινες νεκροκεφαλές. Πληροφορίες του δημοσιογράφου Άκη Ρούσσου, και των "ΝΕΩΝ" λένε πως ο Στοϊδης που πέρασε από Εισαγγελέα ίσως εκτός των άλλων κατηγορηθεί και για ασέλγεια σε ανήλικο, αλλά αυτό είναι κάτι που εάν προκύψει θα προκύψει από την προανάκριση.. Ο Στοίδης ανήκει στην ίδια ομάδα δράσης με τον Παπατσαρκνιά. Αν και όλοι αυτοί τα σπάνε συχνά μεταξύ τους στην μοιρασιά...

Η προανάκριση τελείωσε ο Στοΐδης πήγε στον Εισαγγελέα μέσω Σκύδρας( όπου και πέρασε το βράδυ του) στα κρατητήρια του εκεί Αστυνομικού τμήματος. (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) Δεν φοβούνται τίποτα και τον πάνε αλλού, απλά στην Έδεσσα τα κρατητήρια βρίσκονται υπό ανακαίνιση. Ο συνταξιούχος του Δημοσίου και γνωστός ανθέλληνας είναι ξεκάθαρος. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα κυκλαδίτικο αρχαίο γλυπτό με ένα από τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του. Για να ξέρετε όμως τι δουλειές έκανε ο Στοϊδης πριν ανακαλυφθεί το διαδίκτυο σας αποκαλύπτουμε τα εξής.

Πριν πολύ καιρό είχε κατασκευάσει μια πέτρινη βουλγαρική επιγραφή την οποία και έθαψε σε σημείο του υψώματος 606 πάνω από την Έδεσσα. Μετά από μερικά χρόνια ξέθαψε την πλάκα για να "αποδείξει" την βουλγαρική παρουσία στην περιοχή αλλά μόνο ξύλο δεν έφαγε αφού οι ειδικοί αποκάλυψαν αμέσως την κομπίνα. Τέτοιος άνθρωπος είναι ο Στοΐδης και οι ιστορίες που έχουμε να σας πούμε για αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο είναι ατέλειωτες! ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕ ΑΡΑΓΕ; Με τον ανήλικο τι απέγινε; θα έχουμε και συνέχεια μόλις μάθουμε κι άλλα και ο δημοσιογράφος δεν κλείνει το στόμα του με απειλής κατά της ζωής του από αυτά τα όντα.

ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου