Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

8 Ιούλιος 2009 Η καθοδήγηση και η υπόθαλψη τρομοκρατών από το Indymedia


«Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέρα από τις δημόσιες και κινηματικές κινήσεις…»

Η δράση του Indymedia είναι γνωστή και επίκειται σύμφωνα με το τελευταίο εξώδικο του ΟΤΕ, το κλείσιμό του. Στα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν οι «καμένοι εγκέφαλοι» που μαζεύτηκαν για να επιτεθούν στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, επειδή οι τελευταίοι δεν επιθυμούν την μετατροπή της γειτονιάς τους σε γκέτο, κατάφεραν τελικά να απολαύσουν την φιλοξενία των νέων παιδιών της περιοχής.
«Το ξύλο έπεφτε σύννεφο…» και η ήττα που έφαγαν οι «καμένοι εγκέφαλοι» (που υβρίζουν και τις αρχές της αναρχίας) ήταν τέτοια που τους ανάγκασε να ομολογούν «το κακό που τους βρήκε» και να σκέφτονται να μεταφερθούν σε «άλλους τρόπους αντίδρασης, πέρα από τις δημόσιες και κινηματικές κινήσεις…», υπονοώντας σαφώς την τροποποίηση των «αγώνων» κατά των Ελλήνων πολιτών, σε δράσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τις πρακτικές της τρομοκρατίας.
Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα που ακολουθεί, αλλά και το «συμπέρασμα» του καθοδηγητή, που έσπευσε να καλέσει σε περίσκεψη προκειμένου να βρεθούν νέοι τρόποι τοποθέτησης στον «πόλεμο» που έχουν ανοίξει κατά του κράτους και της κοινωνίας των πολιτών. Η οργάνωση σε συγκρούσεις και η εξεύρεση πρακτικών και τακτικών μαχών πόλεων, είναι απολύτως βέβαιο πως συνιστά κακουργηματική πράξη, η οποία στεγάζεται και οργανώνεται μέσω του Indymedia.
Σε βίντεο, που βρήκαμε στο διαδίκτυο, η αλήθεια γίνεται πολύ σκληρή, τόσο για τους «καμένους εγκεφάλους», όσο και για τους ινστρούχτορές τους ή ακόμη και τους διαφημιστές – δημοσιογράφους, που έχουν αναλάβει τον ρόλο της «κάλυψης» ή και της συγκάλυψης των δράσεων εκείνων που αναπτύσσονται και που σαν σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και να συντείνουν τα μέγιστα στην αποδόμηση του κράτους. Τόσο οι «αντεξουσιαστές», όσο και οι καθοδηγητές τους, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι η συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας αποτελεί παρελθόν και δεν μπορούν πλέον να ποδηγετούν και να καθοδηγούν την κοινή γνώμη. Υπάρχει μία βαθιά αγανάκτηση, που εξελίσσεται σε οργή… τα αποτελέσματα της οποίας σίγουρα δεν θα θελήσουν σε καμία περίπτωση να γευτούν…

Το κάλεσμα για οργάνωση, μελέτη και σχεδιασμό των επόμενων χτυπημάτων με το κράτος, αποτελεί κάλεσμα για σύσταση συμμορίας ή τρομοκρατικής ομάδας και ο εισαγγελέας ήδη θα έπρεπε να έχει στο γραφείο του τους ινστρούχτορες αλλά και τους «αξιωματικούς» αυτών των δράσεων που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως… «τρομοκρατικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου