Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Η μπύρα που ξε…σηκώνει τους άντρες



Οι άντρες σε όλη την Ευρώπη καλά θα κάνουν να βελτιώσουν τις ...; αντοχές τους, αφού η νέα μπύρα που δημιούργησε κατά λάθος ο ζυθοποιός Juergen Hopf από την πόλη Schoenbrunn στη Βαυαρία της Γερμανίας, υπόσχεται να τους κάνει «μαραθωνοδρόμους» στην κρεβατοκάμαρα!

Το ιδιαίτερα ...; τονωτικό ποτό είναι καλύτερο και από Viagra, σύμφωνα με όσους το έχουν δοκιμάσει.

Ο Hopf υποστηρίζει ότι έκανε τη «σπουδαία» αυτή ανακάλυψη εντελώς κατά λάθος, όταν οι μηχανές στην αυτοματοποιημένη ζυθοποιία του χάλασαν.

Ο ίδιος είπε: «Με φώναξαν στη μέση της νύχτας και ενώ κοιμόμουν, για να φτιάξω τις μηχανές. Δεν μπορούσα να τις επανεκκινήσω, οπότε πήρα ένα μεγάλο κλαδί και άρχισα να ανακατεύω χειροκίνητα τον ζύθο. Ξαφνικά ένιωσα πολύ ...; περίεργα και αμέσως κατάλαβα ότι αυτή η μπύρα θα ήταν διαφορετική από τις άλλες».

Και πρόσθεσε σχετικά με τις ...; παρενέργειες: «Όταν η μπύρα βγήκε στην αγορά, όλοι μου έλεγαν ότι η λίμπιντό τους ανέβηκε κατακόρυφα. Μου έλεγαν ότι δεν είδαν τηλεόραση για μία ολόκληρη εβδομάδα, αφού μόλις γυρνούσαν στο σπίτι πήγαιναν απευθείας στην κρεβατοκάμαρα»!

Η νέα μπύρα λέγεται «Hopf» και ο ...; τυχερός ζυθοποιός έβαλε μια ημίγυμνη γυναίκα στην ετικέτα, ενώ τώρα ονειρεύεται να την προωθήσει σε όλη την Ευρώπη.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου