Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Για να θολώσουν τα νερά ..."κατασκευάζουν" οργανώσεις.!


Μετά απ' αυτή εδώ την ..."οργάνωση" του κώλου και προκειμένου να θολώσουν τα νερά για τον άδικο διαμελισμό του 15 χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό της 10χρονης αδελφής του, τα ανθελληνικά τέρατα ..."κατασκεύασαν" κι' άλλη μία ...αντάρτικη ομάδα, προφανώς πιο ..."επαναστατική" απ΄την προηγούμενη.!
Την ονόμασαν ..."Αντάρτικη Ομάδα Λάμπρος Φούντας" και δεν ξέρουμε αν μέχρι αύριο ..."κατασκευάσουν" κι' άλλες 5-6 έτσι για ...ξεκάρφωμα, λες και η κατσίκα βαρυστομαχιάζει με τον ...ταραμά.!
Με επιφύλαξη λοιπόν και άνευ ιδιαίτερης σημασίας εξετάζουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το τηλεφώνημα του αγνώστου που έγινε σήμερα σε πρωινή εφημερίδα και που ...ανέλαβε (κι' αυτή) την ευθύνη για την φονική επίθεση βόμβας στα Πατήσια, εν ονόματι του ..."επαναστάτη"Λάμπρου Φούντα.
Το τηλεφώνημα έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην εφημερίδα Καθημερινή (!), στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος αφού ανέλαβε την ευθύνη για λογαριασμό της οργάνωσης πρόσθεσε ότι ..."δεν θέλαμε να σκοτώσουμε, από εδώ και στο εξής θα χτυπάμε αμερικανικές και ρωσικές πρεσβείες...".
Καλοσύνη σας ρεμάλια.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου