Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Είδαν το κατεχόμενο σπίτι τους από το ίντερνετ!

Οικογένεια Ελληνοκυπρίων είδε συγκλονισμένη προχθές στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το σπίτι της στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, οι οποίες λήφθηκαν τον Ιανουάριο του 2007. Πρόκειται...
για την οικογένεια Γιώργου Θεοδώρου, της οποίας το σπίτι βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους της περίκλειστης για 35 χρόνια περιοχής των Βαρωσίων. Το σχετικό ρεπορτάζ είναι του δημοσιογράφου Μιχάλη Θεοδώρου, ο οποίος είναι γιος της οικογένειας.

Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.flickr.com, δείχνουν το σπίτι σε πλήρη εγκατάλειψη, φθορά και με καταστραμμένα τα υπάρχοντα του από το πέρασμα Τούρκων στρατιωτών. Σε ένα από τα δωμάτια, πεταμένη στο δάπεδο, βρέθηκε η φωτογραφία του ζεύγους Γιώργου και Μαρίνας Θεοδώρου από το γάμο τους στην Αμμόχωστο το 1973.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα flickr είναι του μέλους της με το ψευδώνυμο betakarotenova. Με το ίδιο ψευδώνυμο στην ιστοσελίδα youtube φιλοξενούνται φωτογραφίες της Beata Κolbasovska, εικαστικής καλλιτέχνιδας από τη Σλοβακία.

Προφανώς, σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η Beata kolbasovska, είχε προσκληθεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από συμπατριώτη της, που υπηρετούσε στην Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ. Έτσι, εικάζεται ότι κατάφερε να φθάσει στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων και να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού, το οποίο φωτογράφησε


Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου