Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Βίαζε (και εξέδιδε) τη 13χρονη κόρη του

Ενα ανατριχιαστικό οικογενειακό δράμα με πρωταγωνίστρια μια ανυπεράσπιστη 13χρονη κοπέλα που εξαναγκαζόταν να συνευρίσκεται ερωτικά με ηλικιωμένους συγχωριανούς της, καθώς και με τον 62χρονο πατέρα της ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Κρήτη.

Ο επί δύο χρόνια φυγόδικος πατέρας της ανήλικης, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για το βιασμό της, συνελήφθη τυχαία από άνδρες του Τμήματος Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Ηρακλείου όταν κλήθηκε να σταματήσει για νομότυπο έλεγχο, ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή Καστέλι Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου των στοιχείων του οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, καθώς συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας που είχαν απέναντί τους διωκόταν με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση της ίδιας του της κόρης, την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει με την κόρη της πρώην συζύγου του, την οποία είχε παντρευτεί αμέσως μετά το χωρισμό του από τη μητέρα της!

Ο 62χρονος κρητικός πριν από μερικά χρόνια εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να παντρευτεί την κόρη της, με την οποία στη συνέχεια απόκτησε τέσσερα παιδιά.

Πριν από δύο χρόνια η 13χρονη κόρη του (το προτελευταίο από τα τέσσερα παιδιά) κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της, αλλά και από δύο ακόμη ηλικιωμένους συγχωριανούς της, περιγράφοντας μάλιστα τους βιασμούς με χαρακτηριστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Τότε ο 62χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, που του είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον είχε παραπέμψει σε ανάκριση, ωστόσο μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, είχε μετακομίσει από την Ιεράπετρα σε χωριό του Ηρακλείου.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του από τους άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου, ο 62χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ το Σάββατο οδηγήθηκε στις φυλακές Νεαπόλεως, όπου θα παραμείνει μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την κατηγορία του βιασμού, αλλά και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό αντιμετωπίζουν και δύο ακόμη συγχωριανοί της 13χρονης κοπέλας, οι οποίοι φέρεται να τη μετέφεραν με τη βία σε αγροικία, όπου ο ένας την ακινητοποίησε και ο άλλος τη βίασε παρά τη θέλησή της.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια η τοπική κοινωνία τηρούσε σιγή ιχθύος, ενώ γνώριζε τον προσωπικό Γολγοθά της ανήλικης αλλά και το ποιόν του 62χρονου, που απόκτησε τέσσερα παιδιά από το γάμο του με την κόρη της πρώην συζύγου του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου