Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ: ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ κας KAMELEH


Γράφω για τη τρισάθλια υποκρισία των πάντων, για δεύτερη φορά.
Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε, τη κυβερνητική και αντικυβερνητική καραμέλα, για τη δήθεν προστασία ατομικών δικαιωμάτων, των θρησκευτικών μειονοτήτων της Ελλάδας, που "επέβαλαν" τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες αστυνομικές ταυτότητες.
Πριν από 6-7 μήνες είχε έλθει στα χέρια μου το πρώτο ντοκουμέντο, που έβγαζε ψεύτες όλους τους πολιτικούς (υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων).
Ειδικά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, είχα ζητήσει να πάρουν θέση για τη παραβίαση των ....ατομικών δικαιωμάτων.
Άλλες σκέψεις έχουν στα άδεια κεφάλια τους. Τους ενδιαφέρει το χτύπημα της πίστης του Ορθόδοξου Χριστιανού. Τίποτε άλλο.
Γιατί είναι μασόνοι ή γιαχωβάδες ή σαϊεντολογιστές ή πρωτεστάντες άθεοι, αυτοί οι ίδιοι.
Με το σημερινό ντοκουμέντο, βλέπουμε ότι η Αφγανή πρόσφυγας κα Kameleh, έχει φαρδιά-πλατιά στην ειδική Ελληνική Αστυνομική ταυτότητά της, γραμμένο το
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ : >>>> ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ !!!!!!... από 4-9-2008 παρακαλώ!!!
ΝΑΙ..... λες και άμα έβλεπε κανείς στη ταυτότητα, ότι είναι από το Αφγανιστάν, αμέσως θα υπέθετε, ότι είναι Χριστιανή Ορθόδοξη, και μάλιστα του Πάτριου (παλαιού) ημερολογίου .....και πιθανόν οπαδός των οχυρωμένων Εσφιγμενιτών!!!!!!
Λοιπόν Τσίπρα, σου δίνω ευκαιρία, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που σε έχουν βάλει με το ζόρι, για να τραβάς ζόρι και να γκρεμίσεις μόνος σου τον Καραμανλή. Παράτα τα πεντόβολα στην άκρη (αν δεν καταλαβαίνεις κάνε διάλειμα) και διάλαξε μεταξύ δύο τινών:
ή αναλαμβάνεις να υποστηρίξεις το δικαίωμα του Ορθόδοξου Χριστιανού να γράφει στη ταυτότητά του με τιμή του και καμάρι του το θρήσκευμά του,
ή αναλαμβάνεις να υπερασπιστείς μέχρι θανάτου σου, το απόκρυφο ατομικό δικαίωμα της κάθε κας Kameleh, να μη δείχνει ότι είναι Μουσουλμάνα, γιατί η ρετσινιά του Αφγανιστάν της φτάνει και της περισσεύει.
Εμπρός πρώην μικρέ ήρωα όλων των 15χρονων της τρίτης γυμνασίου, γιατί θα σε προλάβει ο George και ίσως κι η Αλέκα με τη τσάντα των ειδικών αναγκών.
AVRAGIOZ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου