Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Το νέο εμβόλιο της γρίπης Η1Ν1 προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό ΜΟΝΟ 4 Εβδομάδες



Δεν είναι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ αλλά έρευνα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...έρευνα που τη διάβασα σήμερα με τα ίδια μου τα μάτια,μετά από επίσκεψη που έκανα σε Ιατρό Διαβητολόγο στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...



...Στην ερώτησή μου ποιά είναι η γνώμη του για το εμβόλιο της ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ...μου έδωσε και διάβασα συγκεκριμένη έρευνα από 16 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στις Η.Π.Α.
Τι έλεγε η συγκεκριμένη έρευνα;
-Πως όλα τα εμβόλια έχουν μικρή ισχύ πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό-...-πως προστατεύουν μόνο για λίγες ημέρες τον άνθρωπο-...-για την απλή γρίπη,πρέπει να είναι επαναλαβανόμενος ο ίδιος εμβολιασμός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα-...- Μία δόση εποχιακού εμβολιασμού,προσφέρει άμυνα στον οργανισμό μόνο για 2 εβδομάδες!!!!!
Για τη ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Α-Η1Ν1 η έρευνα των Αμερικάνων ήταν ίδια πάνω κάτω με την έρευνα για την απλή γρίπη.
-Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ εμβόλιο,έχει ισχύ πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό 4 περίπου εβδομάδες-...-Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ εμβόλιο, έχει ισχύ πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό 6 περίπου εβδομάδες-
Στην έρευνα, οι Αμερικάνοι συνιστούν επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό...για τη γρίπη Α-Η1Ν1...και αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα λόγια της υπεύθυνης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ... που δήλωσε πως και οι συνάνθρωποί μας που έκαναν ή που θα κάνουν το εμβόλιο για τη γρίπη Α-Η1Ν1...πρέπει να προσέχουν το ίδιο με αυτούς που δε θα το κάνουν...αλλά και το γεγονός πως θα αποφασίσουν στα μέσα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ αν τα μικρά παιδιά θα εμβολιαστούν εις διπλούν...σε βάζει σε μαύρες σκέψεις.
ΦΥΣΙΚΟ δεν είναι;Αν έχει ισχύ μόνο 4 εβδομάδες πάνω στον οργανισμό μας...και ο χειμώνας που τώρα ξεκίνησε στη χώρα μας και διαρκεί άλλους 2 μήνες(το λιγότερο:ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)...σημαίνει πως κινδυνεύουμε και εμείς που εμβολιαστήκαμε για το Α(Η1Ν1).
Εγώ ειδικά τη Δευτέρα συμπληρώνω 3 εβδομάδες από τότε που έκανα το εμβόλιο για τη γρίπη Α-Η1Ν1...
Τι σημαίνει αυτό;Πως από τη μεθεπόμενη Δευτέρα κινδυνεύω;
Μόνο αυτό μου έλειπε φυσικά...

Αναρτήθηκε από TAΣΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ-Δ.Υ.-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

http://xanthi-blogs.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου