Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Μαμά σου πήρα εκσκαφέα!

Μία τρίχρονη από τη Νέα Ζηλανδία, η Πίπι Κουίνλαν, ξύπνησε τους γονείς της για να τους ανακοινώσει ότι είχε αγοράσει σε δημοπρασία στο Ιντερνετ έναν εκσκαφέα στην τιμή των 12.200 δολαρίων.

Η μικρή αποφάσισε να παίξει με τον υπολογιστή την ώρα που οι γονείς της κοιμούνταν στο σπίτι της οικογένειας στο Στάνμορ Μπέι, κοντά στο Οκλαντ, έγραψαν οι Rodney Times.

Εντόπισε την ιστοσελίδα δημοπρασιών TradeMe της Νέας Ζηλανδίας, την οποία είχε επιλέξει η μητέρα της και με μερικά κλικ στο ποντίκι, έκανε άθελά της την υψηλότερη πλειοδοσία για τον εκσκαφέα τύπου Kobelco. Όταν η μητέρα της, Σάρα Κουίνλαν, ξύπνησε και άνοιξε τον υπολογιστή της, έπαθε σοκ.

"Βρήκα ένα email από το TradeMe στο οποίο με ενημέρωναν ότι είχα κερδίσει σε μία δημοπρασία και ένα άλλο email από τον πωλητή, το οποίο έγραφε "νομίζω ότι θα τον αγαπήσεις αυτόν τον εκσκαφέα", είπε η Κουίνλαν στην εφημερίδα.

Θεώρησε ότι προφανώς θα είχε κερδίσει κάποιο παιχνίδι Lego, το οποίο είχε αναζητήσει και κατάλαβε τι είχε συμβεί μόνο όταν "πήγα πίσω και ξαναδιάβασα τα emails μου και τότε διαπίστωσα ότι μου ζητούσαν 12.200 δολάρια. Επαθα το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου".

Τότε κάλεσε άμεσα την εταιρία TradeMe και τον πωλητή για να αναφέρει τί είχε κάνει η κόρη της.Τώρα πλέον, έγραψε η εφημερίδα, οι γονείς απομάκρυναν τον υπολογιστή και τον τοποθέτησαν σε σημείο που να μην τον φθάνει η Πίπι
πηγη ΜΕΝ 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου