Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κίνηση και στις δύο εθνικές οδούς, λόγω της εξόδου των ετεροδημοτών αλλά και των εκδρομέων του τριημέρου. Στα διόδια Αφιδνών η ανάσχεση φτάνει τα 300 μέτρα, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στα διόδια της Ελευσίνας. Στα διόδια Αφιδνών η ανάσχεση φτάνει τα 300 μέτρα, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στα διόδια της Ελευσίνας. Πυκνή είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια. Πυκνή είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια. Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών αλλά και των εκδρομέων του Αγιόυ Πνεύματος. Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών αλλά και των εκδρομέων του Αγιόυ Πνεύματος.

Επί ποδός η Τροχαία Επί ποδός η Τροχαία

Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, έχει λάβει η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην περιφέρεια, αλλά και των εκδρομέων του Αγ. Πνεύματος. Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, έχει λάβει η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην περιφέρεια, αλλά και των εκδρομέων του Αγ. Πνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρχει αστυνόμευση του οδικού δικτύου, κατά τομείς, με περιπολικά και μοτοσικλέτες, ειδικότερα του οδικού άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρχει αστυνόμευση του οδικού δικτύου, κατά τομείς, με περιπολικά και μοτοσικλέτες, ειδικότερα του οδικού άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα περιπολούν από αέρος. θα περιπολούν από αέρος.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση των πολιτών, η Τροχαία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 2 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση των πολιτών, η Τροχαία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 2 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου