Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Η σελίδα του Παναγιώτη Δημητρά (ΕΠΣΕ) στο facebook και οι Ά-θεοι, Ά-πατρεις, Ά-εθνοι φίλοι αυτού




O Παναγιώτης Δημητράς που με το Παρατηρητήριο του των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) βάλλει συχνά πυκνά εναντίον του μαθήματος των Θρησκευτικών, των εικόνων στις τάξεις και της πρωινής προσευχής, οδηγεί τους γονείς σε προσφυγές στο Συνήγορο του Πολίτη για την κατάργηση όλων των ανωτέρω και με κάθε τρόπο απεργάζεται σχέδια αποχριστιανισμού του σχολείου και της Ελλάδας διατηρεί σελίδα στο facebook. Εκτός των άλλων ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λίστα των φίλων του (στο facebook) και κυρίως αυτή των πολιτικών (politicians).
Ανάμεσά τους (δείτε κάτω δεξιά στην εικόνα) οι Οικολόγοι Πράσινοι, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος αλλά και η υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ακόμη στους διάσημους (celebrities) οι «Α-θεος, Α-εθνος, Α-πατρης» Θανάσης Τριαρίδης, Νίκος Δήμου, Κορνήλιος Καστοριάδης


thriskeftika.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. =ΤΙ ΒΙΡΒΊΛΗΣ ΤΙ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ !!!!
    -ΓΙΑ ΨΑΞΤΕΤΟ ΛΙΓΟ
    http://www.koutouzis.gr/virvilis.htm
    ….Γενάρχης της οικογένειας Βιρβίλη ήταν ο Κόλιας ( Νικόλαος) Βιρβίλης, που είχε ονομαστεί και «Αναγνώστης» διότι εγνώριζε γραφή και ανάγνωση. Φαίνεται ότι ο πατέρας του είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους ως προσκυνητής ( Χατζής), γι αυτό και τον συναντά κανείς σε διάφορα έγγραφα με τις αναγραφές «Κόλιας Χατζημπιρμπίλης», ή Χατζη Αναγνώστης Μπιρμπίλης, ή Αναγνώστης Χατζημπιρμπίλης, ή Αναγνώστης Χατζή Αναγνώστη Μπιρμπίλης.
    …. Από το γάμο του με τη Μαρούσα απόκτησε τους Αναγνώστη ( Ιωάννη ) και Αντώνιο, και μία κόρη, την Αικατερίνη συζ. Αναγνώστη Καρνέση. Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι μετέπειτα, γυναίκες απόγονοι του Αναγνώστη, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν τις επίσης μεγάλες οικογένειες Χατζημελέτη και Πάγκαλου.
    ** 1.- Η Μαλαματένια παντρεύτηκε το 1836 τον αγωνιστή και πολιτικό Μελέτη Ιωάννου Χατζημελέτη (1809-1875). Από το ζευγάρι αυτό γεννήθηκε μεταξύ άλλων η Αικατερίνη ή Κατίγκω Μ. Χατζημελέτη (1838-1940). Αυτή παντρεύτηκε τον Δημήτριο Θ. Πάγκαλο . Παιδί τους ήταν ο γνωστός στρατηγός Θεόδωρος Δημ. Πάγκαλος, παππούς του σημερινού πολιτικού Θεοδώρου Γεωργ. Πάγκαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή