Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Έντονες αντιδράσεις στο φορουμ της Ναυτεμπορικής για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο


Go to fullsize image

Η λαική όργη για τον ψηφοθηρικό νόμο τερατούργημα είναι έκδηλη.

Παρουσιάζω ενδεικτικά σχόλια χρηστών

http://www.naftemporiki.gr/news/viewcomments.asp?id=1774252

patrinos 5/2/2010 16:06

johny the fox, η ημιμάθειά σου και η ρατσιστική μονομερής γιγάντωση μιας αλήθειας επιπέδου νηπιαγωγείου-ότι δηλαδή υπάρχουν ΚΑΙ Έλληνες κακοποιοί ΚΑΙ στη Γερμανία-τι να σου πω,προκαλεί και εξοργίζει..από κάτι Ελληναράδες είσαι αυτή τη στιγμή ελεύθερος να λες ό,τι σου κατέβει.

Μην παραβλέπεις λοιπόν την αλήθεια της ποσόστωσης…οι άλλες χώρες που αναφέρεις δεν είναι ξέφραγο αμπέλι από άποψη συνόρων και επίσης-το σημαντικότερο-οι μετανάστες σ”αυτές δεν αποτελούν το 10-15% του πληθυσμού ούτε υφίστανται προοπτικές μετα από 50-100χρόνια(άλλοι οι ρυθμοί του κουνελιού και άλλοι του Έλληνα)το μεταναστευτικό τσουνάμι να πλημμυρίζει στο 30-40-50%..

Δες το πιο σφαιρικά και κρίνε πιο ορθόδοξα..μην βγάζεις μόνο τις εμπάθειές σου..ανθελληνικές κατά βάση και μόνο….

Υπερψηφίστηκε από 9 χρήστες Καταψηφίστηκε από 1 χρήστες

Ioannis 5/2/2010 15:29

Την ώρα που σύμφωνα με τους υπουργούς της κυβέρνησης οι άνεργοι θα ξεπεράσουν το 1 εκ με την πολιτική μας στο μεταναστευτικό καλούμε και άλλα εκατομύρια δυστυχείς αλλά και δουλέμπορους να ερθουν στη χώρα μας.Η επιχειρηματολογία είναι έωλη.Επιστρατεύονται επιχειρήματα κατά του ρατσισμού υπέρ των δυστυχισμένων κλπ που δεν έχουν καμμία σχέση με το θέμα που είναι απλό:

Οι λαθρομετανάστες παραβίασαν τη νομοθεσία της χώρας μας,δεν είναι οι πιο φτωχοί αφού διέθεσαν υψηλά ποσά για τους δουλέμπορους (που οι άλλοι ομοεθνείς τους δεν είχαν)δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη χώρα και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβραβεύονται.Προτείνω να αυξήσουμε τη βοήθεια που δίνουμε στις χώρες προέλευσης με την προυπόθεση οι χώρες αυτές να ελέγχουν τη λαθρομετανάστευση

Υπερψηφίστηκε από 9 χρήστες Καταψηφίστηκε από 0 χρήστες

Κώστας ο κουρασμένος 5/2/2010 14:41

Αν σήμερα μπαίνουν στην Ελλάδα 500 λαθρομετανάστες τη μέρα, μόλις μαθευτούν τα νέα για αυτό το νομοσχέδιο θα μπαίνουν 1500.

Προτείνω λοιπόν να παίρνουν όλοι άμεσα την ελληνική υπηκοότητα, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνούν να προωθούνται άμεσα στη Γερμανία, όπου, κάτοχοι πλέον της ελληνικής υποκοότητας, θα μπορούν εύκολα να ενοποιηθούν με τη γερμανική κοινωνία.

Υπερψηφίστηκε από 11 χρήστες Καταψηφίστηκε από 4 χρήστες

Νικόλαος Τζιόπας 5/2/2010 14:38

Επειδή υπήρξα κάτοικος Γερμανίας για 8 περίπου χρόνια, θα ήθελα να πληροφορήσω το κοινό σας, ότι η Γερμανία ΔΕΝ δίνει την ιθαγένεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ μή Γερμανό. Δίνει μόνο την υποκοότητα κάτω από προυποθέσεις. Η Ιθαγένεια είναι μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗπραγματικότητα και δεν αλλάζει με νομικά τεχνάσματα. Όσον αφορά το “όνομα” που έχουν οι Έλληνες στη Γεμανία (αφορά προηγούμενο σχόλιο) είναι γελοίο και να το σχολιάσω. Αποτελεί ΥΒΡΙ προς τους Έλληνες να συγκρίνονται με τους Τούρκους της Γερμανίας.
Υπερψηφίστηκε από 10 χρήστες Καταψηφίστηκε από 3 χρήστες

Αχιλλέας 5/2/2010 14:37

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω μία απλή ερώτηση:

Τι κέρδος θα έχουμε σαν Έλληνες από την πιθανή ελληνοποίηση δεκάδων χιλιάδων μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, με τους οποίους έχουμε εντελώς διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία, πολιτιστικές και κοινωνικές καταβολές και συνήθειες?

Για να αφήσουμε τα στεία τίποτε, μόνο ζημία (τα δε φαιδρά του Τσίπρα να τους δώσουμε δικαίωμα διόδου για να πάνε όπου θέλουν σε Ευρώπη και Αμερική είναι μ…ες, γιατί σιγά – σιγά θα άπομακρύνουν από εκεί όλους τους μετανάστες, επιτρέποντας επιλεκτικά και για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα την είσοδο κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματιών).

Εδώ έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε χωριστεί σαν Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, αυτοί που προσπαθούν και δημιουργούν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και αυτοί που εκμεταλεύονται τους υπόλοιπους κοροϊδεύοντας στο δημόσιο, ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ.

Δεν δίνω πεντάρα για αυτούς (ούτε η συντριπτική πλειοψηφία των συνελλήνων φαντάζομαι) και μακάρι να είναι καλά οι άνθρωποι, αλλά στις χώρες τους, όχι εδώ.

Υπερψηφίστηκε από 12 χρήστες Καταψηφίστηκε από 1 χρήστες

sotirios villager 5/2/2010 14:21

Σε ένα χωριό δίπλα στο δικό μου, χτες, αυτά τα ζώα οι Αφγανοί, βίασαν ένα παιδάκι 6 χρονών στο χτήμα όπου μάζευαν τις ελιές του πατέρα του!!!

Κάντε τους Έλληνες και δώστε τους και σπίτια να μένουν για να βιάζουν τα παιδιά μας σε κρεβάτια και όχι έξω…

Υπερψηφίστηκε από 9 χρήστες Καταψηφίστηκε από 4 χρήστες

ARTEMIS 5/2/2010 14:16

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ
Aυτόματη μετατροπή από greeklish σε ελληνικά μέσω τουhttp://services.innoetics.com/greeklish
Υπερψηφίστηκε από 18 χρήστες Καταψηφίστηκε από 5 χρήστε

V. 5/2/2010 13:47

“Στη Βουλή το ν/σχ για τους μετανάστες”

Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ” αυτούς».

Υπερψηφίστηκε από 11 χρήστες Καταψηφίστηκε από 3 χρήστες
T 5/2/2010 10:40
..το εγγραψα και σε αλλο θεμα…

..γραφτηκε και ακουστηκε εχθες στην τηλεοραση οτι:

“Από το υπουργείο Εσωτερικών υπολογίζεται ότι ο αριθμός όσων μπορούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχεται σε 266.250 άτομα, που αντιστοιχεί στο 0,65% των εκλογέων.”

οπως καταλαβαινεται προκειται για γκαφα….266.250 ατομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το 0,65% των εκλογεων…

..το ΣΥΡΙΖΑ στις εκογες του 2009 πηρε 315.627 ψηφους (4,60%)…. μιλαμε για πραξικοπημα….

Υπερψηφίστηκε από 30 χρήστες Καταψηφίστηκε από 6 χρήστες

Η κυβέρνηση ανοίγει άσχημο μέτωπο μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.Ο κόσμος περίμενε μια φιλολαική πολιτική και αυτοί του προσφέρουν ένα άκρως ανεύθυνο νομοσχέδιο.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου