Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο «πίσω» από την11η Σεπτεμβρίου


Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της τρομοκρατίας και ειδικότερα της επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, αποτελεί το κείμενο που έστειλαν πέντε κρατούμενοι στο στρατόπεδο του Γκουαντάναμο, με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για το χτύπημα, λέγοντας πως ήταν ... «προσφορά στο Θεό» Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, πέντε από τους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου 3000 άνθρωποι, εκφράζοντας παράλληλα υπερηφάνεια για την πράξη τους. «Προσφορά στο Θεό» Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, πέντε από τους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου 3.000 άνθρωποι, εκφράζοντας παράλληλα υπερηφάνεια για την πράξη τους.

Στο κείμενο που συνέταξαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι οι πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο που κατηγορούνται για τις επιθέσεις χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως το "Συμβούλιο Διαβουλεύσεων της 9/11" και αναφέρουν ότι οι πράξεις τους ήταν προσφορά προς τον Θεό. Στο κείμενο που συνέταξαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι οι πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο που κατηγορούνται για τις επιθέσεις χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως το "Συμβούλιο Διαβουλεύσεων της 9 / 11» και αναφέρουν ότι οι πράξεις τους ήταν προσφορά προς τον Θεό.

"Για εμάς δεν είναι κατηγορίες. Για εμάς είναι παράσημο τιμής, το οποίο κουβαλάμε με τιμή" αναφέρει το κείμενο των πέντε κρατουμένων, που έχει τίτλο "Η Ισλαμική Απάντηση στις Εννιά Κατηγορίες της Κυβέρνησης", σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα. "Για εμάς δεν είναι κατηγορίες. Για εμάς είναι παράσημο τιμής, το οποίο κουβαλάμε με τιμή" αναφέρει το κείμενο των πέντε κρατουμένων, που έχει τίτλο "Η Ισλαμική Απάντηση στις Εννιά Κατηγορίες της Κυβέρνησης", σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου