Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Κατά της Ελλάδος οι πύραυλοι που θέλει να αγοράσει η Τουρκία...

Κατά της Ελλάδος οι πύραυλοι που θέλει να αγοράσει η Τουρκία...


Η Sabah στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Η Ελλάδα διαθέτει έξι συστοιχίες πυραύλων» γράφει ότι ο Π/Θ Ερντογάν, κατά την επιστροφή του από τη Ν. Υόρκη, προέβη σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.Σε ερώτηση, όσον αφορά τους πυραύλους τους οποίους πρόκειται η Τουρκία να αγοράσει από τις ΗΠΑ, ο Τούρκος Π/Θ είπε: «Δεν τίθεται λόγος για αγορά 7 – 8 δις. δολαρίων. Ούτε γίνεται λόγος για ειλημμένη απόφαση». Ο Ερντογάν επανέλαβε, επίσης, ότι οι εκτοξευτήρες δεν είναι μόνιμοι, αλλά κινούμενοι και ούτε – είπε – τίθεται λόγος για οποιονδήποτε στόχο, συμπεριλαμβανομένου και του Ιράν.
Χαρακτηριστικά ο Ερντογάν ανέφερε: «Για παράδειγμα, ο γείτονάς μας, η Ελλάδα, διαθέτει έξι συστοιχίες πυραύλων. Η Τουρκία έναντι αυτού δεν διαθέτει κάτι τέτοιο. Όσον αφορά το Ιράν, δεν γνωρίζω πόσους διαθέτει».

Η Zaman στις εσωτερικές της σελίδες αναφέρεται στο ίδιο θέμα με τον τίτλο «Ερντογάν: Η Ελλάδα διαθέτει έξι συστοιχίες πυραύλων, εμείς όχι».
Η Akşam στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στο γείτονα υπάρχει πυραυλικό σύστημα, σε μας όχι» γράφει για το ίδιο θέμα.

spynews-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου