Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Tα τεχνάσματα των εχθρών του έθνους



Οι εχθροί του Έθνους βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι άτομα που διαδίδουν συγκεκριμένες αντεθνικές απόψεις, οι οποίες με την βοήθεια του κράτους (εκπαίδευση κλπ) και των ΜΜΕ , προσπαθούν να επιβάλλουν. Μερικά από αυτά τα άτομα, είναι αλλόφυλα με Ελληνικά ονόματα, τα περισσότερα είναι γραικύλοι, δηλ. Ελληνόφωνοι προδότες. Στην εχθρική προπαγάνδα, αντιτάξτε Ελληνική σκέψη, που άλλα εξετάζει με την λογική και άλλα με το αίσθημα. Όποιος παραπλανάται από την εχθρική προπαγάνδα, μετατρέπεται σε πνευματικό δούλο των εχθρών του έθνους. Μην τους αφήσετε να σας παρασέρνουν. Μην τους επιτρέπετε με την αδιαφορία να σας υποδηλώσουν στις επιδιώξεις τους. Προτάξτε την αλήθεια, την οποία δολίως αποκρύπτουν, ιδίως την παιδεία. Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία, τα εθνικά ιδεώδη, τα μνημεία, ο πολιτισμός, η φυλή, η τέχνη, ο τρόπος ζωής, η αρχαία σοφία, ο Στρατός , το Αιγαίο, ο αλύτρωτος Ελληνισμός κ.τ.λ., είναι θέματα προσωπικά για σας, είναι θέματα τα οποία σας αφορούν προσωπικά. Δεν είναι ξένα, ούτε αδιάφορα, όπως σκοπίμως σας τα παρουσιάζουν. Είναι αξίες, για τα οποία έχουμε χρέος να αγωνιστούμε και, αν χρειαστεί, να θυσιαστούμε. Είναι ογκόλιθοι θεμελίων, που κρατούν σταθερό το οικοδόμημα του Ελληνισμού, ανά χιλιετίες.
Ο Έλληνας δέχεται την πειθώ και ποτέ την επιβολή.
Τα τεχνάσματα των εχθρών του Έθνους είναι πολλά. Αναφέρω συνοπτικά μερικά, για να δείξω την επιτηδειότητά τους:


ΙΣΤΟΡΙΑ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σπουδαιότητα της Ελληνικής ιστορίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να την μειώσουν και κυρίως, να την αφαιρέσουν από την εκπαίδευση, ώστε οι Έλληνες να μην μάθουν το ένδοξο παρελθόν τους. Έτσι, βλέπετε τους γραικύλους να έχουν κατορθώσει τον αποκλεισμό της Ελληνικής Ιστορίας από τις τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες. Τηλεοπτικές εκπομπές για την ιστορία μας δεν γίνονται. Ούτε άρθρα γράφονται, ούτε κείμενα δημοσιεύονται. Η ¨Ελληνική ιστορία απομονώνεται, ώστε ο Ελληνικός λαός, προ πάντων η νεολαία, να αποξενώνεται από το παρελθόν της. Σκοπός: η απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας, που εν μέρει οι εχθροί του έθνους επιτυγχάνουν. Ολόκληρα κεφάλαια της ιστορίας μας έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί π.χ. Ελληνιστικές αυτοκρατορίες.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την εθνική και πνευματική σπουδαιότητα της Ορθοδοξίας, επιχειρούν να πλήξουν την Εκκλησία μας, είτε δια των αιρέσεων, τις οποίες αφήνουν ασύδοτους και ευνοούν, είτε ευθέως δια των ποικίλων τρόπων π.χ. κατάργησης μαθήματος θρησκευτικών, κατάργησης προσευχής στα σχολεία, χωρισμούς κράτους-Εκκλησίας, εκκλησιαστική περιουσία κ.τ.λ.

Εν ονόματι κάποιας δήθεν ανεξιθρησκίας, παραδόθηκε ο λαός στην προπαγανδιστική δραστηριότητα ξένων δήθεν θρησκειών, στην πραγματικότητα κινήσεων με πολιτικό σκοπό την εξασθένηση της Ελλάδας.
Όσοι μετέχουν σε αυτά και όσοι τα βοηθούν είναι εχθροί του Έθνους. Διότι, η Ελλάς βασίζετε στον Πατριωτισμό και στην Ορθοδοξία και όχι στους Ιεχωβάδες κ.τ.λ.


ΣΤΡΑΤΟΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σημασία του Στρατού, πράττουν τα πάντα για να τον υποβαθμίσουν. Ο Στρατός είναι το Έθνος. Χωρίς οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, δύναται τα Έθνος να επιζήσει. Χωρίς στρατό ούτε μια ημέρα.

Μολοταύτα, το κράτος δεν τιμά τον Στρατό όπως του αρμόζει. Διότι δεν θέλει την προβολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Γ’ αυτό ούτε τα πανεπιστήμια, ούτε η Ακαδημία ποτέ δεν τίμησαν τον Στρατό, στον οποίο τόσα οφείλει η Πατρίδα.
Ο Στρατός αποτελεί την δόξα της Ελλάδας. Οι εχθροί του Έθνους, κυρίως δια των ΜΜΕ, δυσφημούν τους αξιωματικούς, τους οποίους ουδείς εκ του πολιτικού και «πνευματικού» κατεστημένου επαινεί, μολονότι χάρις στους ηρωικούς προσπάθειες των Αξιωματικών υπάρχουμε σήμερα. Όποιος καθ’ οιονδήποτε τρόπο μειώνει τους Έλληνες Αξιωματικούς, είναι ανοικτός εχθρός του Έθνους.


ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως τους κινδύνους που διατρέχει το Έθνος από τις μειονότητες, μας τα παρουσιάζουν ως αθώα περιστέρια, που διαφέρουν από μας τους Έλληνες μόνο σε θρήσκευμα. Ενώ, το αληθές είναι ότι οι μειονότητες (ασήμαντοι αριθμητικός) έχουν δική τους συνείδηση, γλώσσα, εθνικότητα, ήθη, έθιμα κ.τ.λ. Πρόκειται περί αλλόφυλων, που όποιος τους προστατεύει είναι εχθρός του Έθνους.

Οι «κουλτουριάρηδες» δήθεν «αντιρατσιστές», που υπεραμύνονται τον κάθε αλλόφυλο στην Ελληνική γη, ή δεν ξέρουν τι κάνουν ή πρόκειται περί εξαγορασμένων μισελλήνων, οι οποίοι κόπτονται για τα δικαιώματα κάθε ξένου στην Ελλάδα, αλλά επιδεικτικώς, αδιαφορούν για τα δικαιώματα των αλυτρώτων Ελλήνων, που ζουν στα κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη.


ΑΙΓΑΙΟ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως ότι το Αιγαίο αποτελεί ζωτικό χώρο της Ελλάδος, απεδόθησαν προ πολλού στην δημογραφική, πολιτιστική και οικονομική καταστροφή των νήσων του, πλην μερικών, που τα αξιοποιούν μόνο «τουριστικός». 800 νησιά του Αιγαίου φθίνουν. Οι κάτοικοι μετανάστευσαν, μειώθηκαν και τέλος, επέρχεται η ερήμωση.
Αντί να αναπτυχθούν αλιευτικές βιομηχανίες, ιχθυοκαλλιέργειες, βιοτεχνίες κ.τ.λ. ώστε να ανθήσουν όλα νησιά του Αιγαίου, αυτά εγκαταλείφθηκαν, διότι το μισελληνικό κράτος, δεν θέλει την ακμή του Αιγαίου. Το έχουν έτοιμο προς πώληση στις πολυεθνικές εταιρείες του πετρελαίου.
Η προδοσία του Αιγαίου, είναι προδοσία της Ελλάδος. Καθήκον όλων μας είναι να αγωνισθούμε για την ιστορική θάλασσα, με την οποία από χιλιετίες συνδέεται η φυλή μας και για τα νησιά που είναι διάσπαρτοι από αθάνατα μνημεία του Ελληνικού πολιτισμού.


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου