Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Ντάν Μπράουν , διαφημίζει τον Δημοσθένη Λιακόπουλο !!.. - Στην σελίδα 311 τού νέου του μυθιστορήματος , « Το Χαμένο Σύμβολο »




(ΠΙΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

Και νέα Πανελλήνια αποκλειστικότητα τού ιστολογίου μας, μετά το βίντεο τής επισκέψεως τού Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου στην Συναγωγή τής Νέας Υόρκης και τις γυμνές φωτογραφίες τής υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου στο «Playboy»: Ο διασημότερος - αυτήν την στιγμή - συγγραφέας τού κόσμου, Αμερικανός Ντάν Μπράουν («Κώδικας Ντα Βίντσι», «Οι Ιλλουμινάτι» κλπ) στο νέο του μυθιστόρημα «Το Χαμένο Σύμβολο» που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Λιβάνη», διαφημίζει τον πασίγνωστο Έλληνα τηλε-πωλητή βιβλίων Δημοσθένη Λιακόπουλο!!

Όλα αυτά, στην σελίδα 311 τού «Χαμένου Συμβόλου», όπου ο Έλληνας συμπρωταγωνιστής τού μυθιστορήματος Άνδρος, βρίσκεται στην Σύρο και κάνει ζάππινγκ στην Ελληνική Τηλεόραση. Ξαφνικά πέφτει πάνω σε τηλε-πωλήσεις βιβλίων (ο Ντάν Μπράουν δεν γράφει το όνομα τού Λιακόπουλου, αλλά τον «φωτογραφίζει» παραστατικότατα, όπως θα δείτε από την φωτοτυπία τής σελίδος 311 που παραθέτουμε) και κάνει μιά σελίδα σχόλια για τα βιβλία που παρουσιάζει ο Έλληνας τηλε-πωλητής ! Σημειωτέον ότι, το «Χαμένο Σύμβολο» κυκλοφόρησε (στην αγγλική) τον Σεπτέμβριο και είναι βέβαιον πως ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ γνωρίζει την τεράστια διαφήμιση που τού κάνει ο Ντάν Μπράουν. Ελπίζουμε, όταν το πληροφορηθεί, να είναι αρκετά ευγνώμων - και τίμιος - ώστε να διαφημίσει από τηλεοράσεως την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»...

Πρόκειται για άλλη μία μεγάλη επιτυχία τού ιστολογίου μας, που αποδεικνύει και στους πιό κακόπιστους αναγνώστες μας ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Γι' αυτό και πρέπει να μάς διαβάζετε καθημερινά και να είστε βέβαιοι, πως θα ενημερώνεστε για ό,τι ενδιαφέρον συμβαίνει στην... «πιάτσα».

Παράλληλα, παραθέτουμε και ένα βίντεο από την χθεσινή (Σάββατο 14-11-09) συνέντευξη που παρεχώρησε ο «πολύς» Ντάν Μπράουν στην εκπομπή τού Κώστα Χαρδαβέλλα στο «Ater», όπου μιλάει για τον Έλληνα ήρωα τού «Χαμένου Συμβόλου» Άνδρο και την λατρεία που αυτός τρέφει για την Αρχαία Ελλάδα, τον Όμηρο και την Ελληνική Μυθολογία. Δείτε το βίντεο, διότι είναι εξόχως ενδιαφέρον...



Το βιντεάκι αυτό, είναι απόσπασμα από την συνέντευξη τού πολυεκατομμυριούχου Αμερικανού συγγραφέα τού «Κώδικα Ντα Βίντσι» Ντάν Μπράουν, στην χθεσινή (Σάββατο 14-11-09) εκπομπή τού Κώστα Χαρδαβέλλα στον δίαυλο «Alter».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου