Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Όπως είχαμε υποσχεθεί ... σας διαθέτουμε το καταστατικό της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με τον τίτλο "ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ" ο οποίος συμπίπτει απόλυτα με την Αγγλική μετάφραση (Educative and Cultural Movement of Edessa) του "σχολείου Μακεδονικής" γλώσσας για το οποίο πανηγύριζαν οι Σκοπιανοί κλόουν στο Σκοπιανό FORUM (Maknews). Αυτό το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, διότι ως "συγκλονιστικά" έξυπνοι ... οι γενίτσαροι προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά...μιλώντας για μία άλλη , δήθεν, ... δεύτερη οργάνωση που ιδρύθηκε με σκοπό να διδάσκει την Βουλγαρική. Σύμφωνα με το Σκοπιανό FORUM το Σκοπιανό "φροντιστήριο" ταυτίζεται με την παραπάνω Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία.

Φυσικά το καταστατικό είναι γενικόλογο για να περάσει τις "εξετάσεις" αλλά οι πραγματικοί του σκοποί ενδεχομένως να είναι αυτοί που ανακοίνωσε το Σκοπιανό MAKNEWS. Βέβαια επειδή η ΒΛΑΚΕΙΑ και το ΨΕΜΑ αποτελούν βασικά συστατικά της κουλτούρας των Σκοπιανών γενίτσαρων ... θα διαπιστώσετε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στο καταστατικό δεν αναφέρεται το παραμικρό περί διδασκαλίας, περί Αιγαιακής Μακεδονίας και το τελικό ψέμα ως κερασάκι στην τούρτα είναι η διευκρίνηση του Jim Daicov ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ ... "ΔΕΝ" σχετίζεται (γελάστε βρε!) με οποιαδήποτε πολιτική οργάνωση στην Αιγαιακή Μακεδονία! Εδώ είχαμε αναφερθεί στην Ευγενία Νατσουλίδου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Soros ,του Ουρανίου Τόξου και του Περλικού κι εδώ η σχέση του κ.Καζία με το κεντρικό συμβούλιο του Ουρανίου Τόξου. Για τη σχέση κάποιου Τρύφωνα Μπουκουβάλα με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και την ΕΥΠ ... αναφέρεται μία παράξενη "καταγγελία" που βλέπετε αριστερά. Γι' αυτό ΜΗΝ πάει το μυαλό σας στο ..."ΚΑΚΟ"! Την "Εδεσσαϊκή" αυτή κίνηση υπογράφουν κατά πλειοψηφία ... ΜΗ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ, ενώ η "έδρα" της κίνησης είναι σε μικρό διαμέρισμα στου οποίου τα ιδιαίτερα ... θα μπορούν να συγκεντρώνονται οι ενδιαφερόμενοι για "πολιτιστικά" μαθήματα από μπρος , από πίσω, από πάνω , από κάτω, από δίπλα και γενικά από κάθε πλευρά των συνόρων της Μακεδονίας. 'Αλλωστε ο σκοπός είναι ξεκάθαρος και μιλάει για την " στενώτερη ένωση των λαών των Βαλκανίων".

Αν εξαιρέσουμε ότι οι ιδρυτές "ΟΥΔΕΜΙΑ" σχέση έχουν με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και την ίδρυσή του... δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε από την ακαταμάχητη ηλιθιότητα του Daicov και της γερο-Βοδι-ένκα (vodenka) (οδεύει προς τα 60 ολοταχώς).

Μεταξύ μας, έμαθα ότι ο μπαμπάς της Vodenka το έσκασε στα Σκόπια παρατώντας την Ελληνίδα μάνα της , η οποία πρόσθεσε την Ελληνικότερη κατάληξη στο επίθετό της ως κίνηση αντίστασης στην Σκοπιανή εμμονή του άνδρα της.
Όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στο καταστατικό η ΕΞΟΔΟΣ από την συγκεκριμένη εταιρία είναι εφικτή είτε λόγω ΘΑΝΑΤΟΥ (!) , είτε λόγω ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ του εταίρου (!) , είτε λόγω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ της εταιρίας από έναν εταίρο! Τους ευχόμαστε να ζήσουν, να ΜΗΝ πτωχεύσουν και να ΜΗΝ αλληλοκαρφώνονται ώστε να χαρούν και να δουν την "εταιρία" γεμάτη μαθητές και καθηγητές που θα μεταδίδουν το φως της Σκοπιανής γνώσης στις επόμενες γενιές. Βέβαια το "κάρφωμα" δεν το αποφεύγουν διότι ... η εχεμύθεια απαιτεί ίχνη νοημοσύνης τα οποία όπως διαπιστώσατε ... σπανίζουν στους κύκλους των Σκοπιανών που αποκάλυψαν τους πραγματικούς τους σκοπούς σε όλο τον κόσμο πριν προλάβει καν να δημοσιευθεί το καταστατικό της εταιρίας. Να'ναι καλά οι άνθρωποι που μας κάνουν να γελάμε που και που. Κι εσύ ρε Πέτρο, θα το πάρεις το κορίτσι-καλαπόδι ή θα συνεχίσεις να το κοροϊδεύεις επειδή είναι μικρό κι αθώο;
-http://macedonia-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου