Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Κραυγές ,πισινές , κωλοτούμπες και Ντοριστάν-Εργολαβιστάν-Πασοκιστάν


«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ . ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Μας Κυβερνά Κυβέρνηση δωσιλόγων. Αντεθνικές ενέργειες η νομιμοποίηση και η ψήφος στους λαθρομετανάστες, η αποδοχή του ονόματος Μακεδονία για τούς Σκοπιανούς, και στήριξη της Τουρκίας για είσοδό της στην Ε.Ε

Ο πρόεδρος του «ιδιοκτήτου κόμματος», κατέβηκε από το τραίνο της «εθνικής ομοψυχίας» για την υποψηφιότητα Παπούλια, και άνοιξε έτσι τον δρόμο, για την υλοποίηση της τετραμερούς συμφωνίας, Εργολάβων- Καραμανλή- Παπανδρέου-Μητσοτάκη, για τον νέο καταμερισμό ρόλων, στις 3 Οικογένειες, από τον «ξένο παράγοντα», και την ντόπια Ελίτ.

Σε εφαρμογή της συμφωνίας για παράδοση της εξουσίας στον κ. Παπανδρέου, ο κ. Καραμανλής ,πήδηξε από το μπαλκόνι, και η Κουμπάρα του Σόρος (Ντόρα), ετοιμάζεται να αναλάβει μαζί με την «μακεδονική Φάλαγγα» του Παναγιώτη, τα "ανάκτορα της Ρηγίλλης".

(Η ιδέα, μπορεί να προήλθε, από τον «ερυθρόλευκο βουλευτή»,ή την «ερυθρόλευκο ευρωβουλευτή»).

Πάντως μετά από μακρά σιωπή, ο Πρόεδρος, ανακοίνωσε:
«Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια αν η Κυβέρνηση των δωσιλόγων που Κυβερνά σήμερα προχωρήσει σε αντεθνικές ενέργειες. Όπως νομιμοποίηση και ψήφο στούς μετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία στούς Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδό της στην Ε.Ε.»

Εάν επομένως μέχρι τον Απρίλιο δεν γίνουν «αντεθνικές ενέργειες», διατηρεί το δικαίωμα για μια «νέα κωλοτούμπα».Άσε που άλλο «μετανάστες» και άλλο «λαθρομετανάστες».

Ο Πρόεδρος, ταυτόχρονα απευθύνεται στον πολύ σκληρό πυρήνα της ΝΔ, υποσχόμενος ότι μπορεί να ανατραπεί τον Απρίλιο η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, (θεωρητικά), γιατί με δεδομένο ότι το ΚΚΕ απέχει, οι 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 14 του Συριζα δεν εκλέγουν πρόεδρο.
Επομένως η Ν.Δ , θα υποδείξει τον νέο πρόεδρο, που θα είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Άλλωστε στα διαπλεκόμενα ΔΟΛια ΝΕΑ , ο ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΠΟΛΙΤΗΣ (της Ντόρας) μας καθησύχασε:
«Ο Καραμανλής θα επιστρέψει. Όχι για να πάρει ξανά την καρέκλα του προέδρου της Ν.Δ., αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει», λέει το ίδιο στέλεχος και κάνει την εξής πρόβλεψη: «Για 5-6 μήνες θα εξαφανιστεί, στη συνέχεια όμως θα αρχίσει να παρεμβαίνει πολιτικά εντός και εκτός Βουλής με την ιδιότητα του πρώην πρωθυπουργού. Δεν θα μιλάει όμως κομματικά. Θα επιχειρήσει να χτίσει το προφίλ ενός υπεύθυνου αρχηγού που έμαθε από τα λάθη του. Ο στόχος του- παρ΄ ότι δεν το παραδέχεται- θα είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας στη μετά Παπούλια εποχή. Άλλωστε είναι μόλις 54 ετών και ο χρόνος τού δίνει τη δυνατότητα να περιμένει».
Αμδε, που θα περιμένει πολύ!

(Οπότε η «προδοσία της ΝΔ» τον Απρίλιο, θα κάνει το 6%, αμέσως 7,5 % ,και θα σωθεί ο τόπος).

Ο άλλος, ο Παναγιώτης, ο Πόντιος Μακεδονομάχος, ο πολιτικός εκπρόσωπος της ανώνυμης βάσης, των αυτοδημιούργητων, παίζει τον ρόλο του λαγού και όχι τον "Λιονταριού".
Λέει πολλά, φωνάζει πολύ, αλλά στο τέλος; Ντόρα.
Ο Παναγιώτης, βλέπει και αυτός, ( όπως κάθε αυτοδημιούργητος), το προσωπικό του συμφέρον. Ούτε την πατρίδα, ούτε τον « λαό της παράταξης», ούτε τη Μακεδονία, ούτε την Κύπρο, ούτε τη Θράκη.
Κάποτε ήταν με το Βασιλιά. Τώρα χαμογελάει, και στο Βάθος Ντόρα. Άλλωστε, Ντόρα ψηφίζει και ο Πρόεδρος του «ιδιόκτητου κόμματος»,Ντόρα και ο ερυθρόλευκος Πρόεδρος, Ντόρα και η αμερικανική πρεσβεία,Ντόρα και το Λαμπρακιστάν, το Ρουφιανιστάν, και το Εργολαβιστάν-Λαμογιστάν.

ΥΓ.Και ο Βύρωνας!(Δυστυχώς).ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου