Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ TV SHOW



Ακούμε πολλά για τα τηλεοπτικά shows και για το πόσο είναι στημένα ή όχι.. Χθες γνώρισα ένα παίχτη του Taxi Girl.. Θυμάστε το παιχνίδι του Mega με την Βίκυ Σταυροπούλου που “μοίραζε λεφτά” σε όποιον “τυχερό” μπει στο Taxi Girl.. Θα σας πω το τι μου αφηγήθηκε και τα συμπεράσματα δικά σας..

Ας ονομάσουμε τον φίλο μου Πέτρο..

Ο Πέτρος λοιπόν είναι από την Θεσσαλονίκη και ήθελε να πάει στο Deal του Φερεντίνου. Δήλωσε λοιπόν συμμετοχή για να πάει στην οντισιόν που γινόταν στο Macedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος εκεί ξεπερνούσε τα 1000 άτομα και πέρασαν πολλές ώρες για να περάσει μπροστά από την επιτροπή. Τελικά έγινε δεκτός αλλά η λίστα ήταν μεγάλη και δεν ήξερε αν θα παίξει στα σίγουρα.. Έτσι λοιπόν αρνήθηκε και από την παραγωγή του προτείνανε να παίξει στο Taxi Girl. Αφου δέχτηκε πέρασε άλλη οντισιόν και έγινε και πάλι δεκτός.

Δώσανε ραντεβού σε ένα σημείο (όλες οι έξι ομάδες) και ξεκίνησε το εντελώς τυχαίο σήκωμα χεριού και τσουπ βρήκα τυχαία ένα κίτρινο ταξί στην Θεσσαλονίκη (τα ταξί είναι μπλε με άσπρο). “Βίκυ εσύ είσαι?”, “Πω πω τι τύχη Θεέ μου…” κτλ.. Ξεκινάει το γύρισμα με αρκετά σταματήματα και επαναλήψεις και κάποια στιγμή τελιώνει η κούρσα. Παίρνει τα λεφτά ο Πέτρος και βγαίνει όλος χαρά έξω.. Από το πίσω βανάκι βγαίνει ο υπεύθυνος και του ζητάει τα λεφτα.. “Ώπα μεγάλε.. Δώσε τα χρήματα..” Ο Πέτρος ρωτάει τι θα γίνει και η απάντηση είναι ότι θα πάρει τα χρήματα σε 6 μήνες ΜΟΝΟ ΑΝ παιχτεί στο επεισόδιο με αυτόν. Από τα 6 γυρίσματα παίχτηκαν μόνο τα 2 τελικά…

Και κάποιοι πίστευαν πως είναι το μόνο παιχνίδι που παίρνεις τα χρήματα ζεστά! Ναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου