Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Μένει στον Ολυμπιακό ο Τσίλντρες



Παίκτης του Ολυμπιακού για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Τζος Τσίλντρες, καθώς φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να υπογράψει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ο Αμερικανός φόργουορντ διαπίστωσε πως στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αδύνατο να βρει χρήματα που έστω και θα πλησιάζουν τις αποδοχές του στην Ελλάδα και θα καλύψει τη μία θέση ξένου στην ομάδα.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφονται στην απόκτηση παικτών για τις θέσεις «1» και «2». Διακαής πόθος για την πρώτη είναι ο Τερέλ ΜακΙντάιρ, με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει εκφράσει στη διοίκηση της Σιένα την επιθυμία να φύγει, αλλά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που είχε ζητήσει σε πρώτη φάση κρίθηκε υπερβολικό. Ειδικά από τη στιγμή που το μπάι άουτ που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν είναι μόλις 200.000 δολάρια. Ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να κάνει δικό του τον βραχύσωμο (μόλις 1,75μ.) άσο και αν οι προσπάθειές του δεν έχουν επιτυχία, θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί από το ΝΒΑ.

Τέλος, από πλευράς Ολυμπιακού δηλώνουν άγνοια για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Ρίκι Ρούμπιο πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον 19χρονο πλέι μέικερ. Άλλωστε για να αποζημιωθεί η Μπανταλόνα και να πληρωθεί ο Ισπανός γκαρντ (νούμερο 5 στα ντραφτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς) θα απαιτηθούν περί τα 5 εκατ. ευρώ.

http://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου