Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Μας δουλεύουν χοντρά και ξεδιάντροπα

Από τη στιγμή που τα πάντα είναι προαποφασισμένα βάση του μνημονίου ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ που υπέγραψαν και αποδέχτηκαν, τώρα οι τυπικά κυβερνώντες (γιατί ουσιαστικά πλέον δεν κυβερνούν αυτοί) υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται αυτά που έχουν ήδη υπογράψει για να πετύχουν καλύτερους όρους!!!!!!

Μας έχουν φλομώσει στα επικοινωνιακά τρυκ για να μας πείσουν ότι όλα τα κάνουν για το συμφέρον μας, ενώ άλλα έχουν δείξει οι μέχρι τώρα κινήσεις τους και έχουν και τους πουλημένους τους δημοσιογράφους να τους σιγοντάρουν.

Το σχέδιο είναι απλό. Διαρρέουν μέσω των πουλημένων των δημοσιογράφων μέτρα που υποτίθεται ότι πρόκειται να παρθούν, που όμως δεν τα έχει ζητήσει κανείς και μετά «διαπραγματεύονται» για να πείσουν τον ΚΑΝΕΝΑ να μην τα επιβάλει.

Μετά πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους και αναθέτουν στους πουλημένους να «επικοινωνήσουν» αυτό το μεγάλο κατόρθωμα στους πολίτες.

Όπως τώρα που καλούν για το Ασφαλιστικό τους «Κοινωνικούς Εταίρους» (έχει γίνει καραμέλα αυτή η έκφραση) για τα μάτια του κόσμου μόνο για να τους ανακοινώσουν τα μέτρα που θα πάρουν. Και παρεμβαίνει λέει στην συζήτηση ο πρωθυπουργός για να μην χαθεί (αλά Λοβέρδο) και πάλι!!! ο 13ος και 14ος μισθός !!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Όλα στημένα και σχεδιασμένα για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Όλα για την εικόνα και την καρέκλα, τίποτα άλλο δεν μετράει.

Κατά τα άλλα διαβουλεύονται και διαπραγματεύονται. !!!

Η λέξη υποκριτής έχει απαξιωθεί εντελώς. Δεν μπορεί πλέον να περιγράψει αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί είναι ΗΘΟΠΟΙΟΙ , θίασος κανονικός!!!! Άνετα παίρνουν και χρυσές σφαίρες και ΟΣΚΑΡ ερμηνείας. Το πιο τρελό είναι όταν κάνουν τους κινέζους. Εγώ δεν είπα ...;.., αυτός δεν έκανε ...;.., και τα γελοία τα ΜΜΕ τους λιβανίζουν ...;.

Πρέπει από εδώ και πέρα να κυκλοφορούμε με μερικές ντοματούλες και λίγα αυγά μαζί μας. Ίσως συναντήσουμε κάποιον από τους πρωταγωνιστές του θιάσου οπότε και θα πρέπει να τους ανταμείψουμε για αυτή την ωραία παράσταση!!! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου