Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

«Ηθελα να σκοτώσω έναν χριστιανό»

Του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ «Εκείνη τη μέρα ήθελα να σκοτώσω έναν χριστιανό. Γύριζα στις εκκλησίες. Είδα πρώτα αυτόν και τον σκότωσα».
Αυτό φέρεται να έχει πει κατά την ανάκρισή του ο Τούρκος Ιμπραχίμ Ακγιόλ (26), που την περασμένη Δευτέρα σκότωσε με μαχαίρι στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης τον Γερμανό Γκρέγκαρ Κέρκελινκ (45). Μετά τις ανακρίσεις, ο Ακγιόλ συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στις φυλακές. Εχει ομολογήσει τη δολοφονία. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, πριν από δύο χρόνια είχε τραυματίσει κάποιον με ψαλίδι, ενώ πέρσι είχε κάνει θεραπεία απεξάρτησης από ναρκωτικά σε ψυχιατρική κλινική της Πόλης. Από τα όσα έχουν διαρρεύσει, στην πρώτη κατάθεσή του ο Ακγιόλ είχε πει πως ζήτησε χρήματα από τον Γερμανό και όταν δεν του τα έδωσε τον μαχαίρωσε. Τα περί κατάθεσης για επιθυμία του να σκοτώσει «έναν χριστιανό» μετέδωσε χτες το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.

Το επεισόδιο συνέβη στις ένδεκα το πρωί της Δευτέρας στην πολυσύχναστη οδό του Πέρα. Ο βαριά τραυματισμένος Γερμανός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε. Τα τουρκικά ΜΜΕ πάντως, εδώ και δύο μέρες μεταδίδουν την πληροφορία ότι ο Γερμανός είχε αποδράσει από γερμανικές φυλακές και ότι καταζητείται.
πηγη Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου