Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη στον Καθεδρικό Ναό της πόλης Cordoba, στην Ισπανία. Αυστριακοί τουρίστες, 118 τον αριθμόν, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, εισέβαλλαν στο Ναό και άρχισαν να προσεύχονται σύμφωνα με το γνωστό Ισλαμικό τελετουργικό. Το προσωπικό ασφαλείας του Ναού επενέβη και τους εξήγησε ότι ο χώρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά σε Χριστιανικές θρησκευτικές τελετουργίες. Οι μουσουλμάνοι, που βεβαίως στην Αυστρία ούτε να διανοηθούν τέτοια πράξη δεν θα μπορούσαν, αντέδρασαν και ένας μάλιστα από αυτούς επετέθη με μαχαίρι το προσωπικό ασφαλείας του Καθεδρικού Ναού.

Η αστυνομία έφθασε στον τόπο του συμβάντος και συνέλαβε ύστερα από συμπλοκή τους πρωταιτίους. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μουσουλμανική πρόκληση ήταν προσχεδιασμένη, δεδομένου ότι οι «πιστοί» μπήκαν στο Ναό από διαφορετικές εισόδους, σε διαφορετικούς χρόνους και συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο, στον Νάρθηκα, καθοδηγούμενοι από τον οργανωτή της «επιχείρησης» με την βοήθεια φορητών ασυρμάτων, (Walkies-talkies).

πηγή : http://www.abcdesevilla.es/20100401/sevilla-cordoba-cordoba/policia-desaloja-cien-musulmanes-20100401.html

Υστερόγραφο: Ο υπουργός δημοσίας τάξεως της Ισπανίας δεν συνέλαβε τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τους «ευσεβείς» μουσουλμάνους, ούτε τους κατηγόρησε ως ρατσιστές ή ανεγκέφαλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου