Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Τώρα κατάλαβαν την δύναμη των Blogs και προσπαθούν να τα εξαγοράσουν ρίχνοντας ζεστό χρήμα μέσω κρατικής διαφήμησης





Βγήκαν παγανιά τα κυνηγόσκυλα της κυβερνητικής προπαγάνδας και όχι μόνον, να εξαγοράσουν τις μόνες γνήσιες και ανόθευτες φωνές της ενημέρωσης -- αυτή των bloggers δηλαδή -- η οποία δυστυχώς έχει καταντήσει ενημέρωση μαϊμού εξ αιτίας των μεγαλοδημοσιογράφων. Και βέβαια η εξαγορά γίνεται μόνο με ζεστό χρήμα που δίδεται μέσω κρατικής διαφήμισης. Με το δικό μας και το δικό σας χρήμα δηλαδή, φίλες και φίλοι βάζουν φίμωτρο και στους Bloggers του διαδικτύου για να παίρνετε την είδηση-μαϊμού, έτσι όπως κάποιοι θα την κατασκευάζουν μακρυά κι έξω απ'την αλήθεια. Ετσι, όταν θα βλέπετε ενημερωτικά portals ή ειδησεογραφικά Bloggs που θα σας σερβίρουν την κρατική διαφήμιση ( π.χ. από τον ΟΠΑΠ, το Ταχ/κό Ταμιευτήριο κ.λπ.) , μ' ένα απλό κλικ θα αλλάζετε σελίδα, διαφορετικά θα παραμυθιάζεστε με προκατασκευσαμένες ειδήσεις σε μέτρα και σταθμά που θα βολεύουν κάποιους άλλους. Θα ποτίζετε δηλ. τον εγκέφαλό σας με προπαγάνδα και μολυσμένη είδηση.....

Ολο αυτό το βρώμικο σκηνικό όμως θα μείνει μακρυά απο εμάς, μακρυά από αυτή εδώ την ομάδα των ανθρώπων που ταχθήκαμε και ορκιστήκαμε απο την πρώτη μέρα που βγάλαμε στον αέρα αυτό εδώ το Ιστολόγιο, να υπηρετήσουμε ΜΟΝΟΝ την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι και να μην επιτρέψουμε συμβιβασμούς μέσω βρώμικης συναλλαγής. Με λίγα λόγια ορκιστήκαμε και θα μείνουμε πιστοί στον όρκο μας, στο ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους τόσους μόνιμους κα μή φίλους και φίλες αναγνώστες μας που μήνες τώρα μας επισκέπτονται. Και το σπουδαιότερο, δεν θα γίνουμε υπηρέτες κανενός κόμματος, ιδίως όταν αυτό έχει στις τάξεις του λαμόγια.

Σε όλους αυτούς φυσικά τους πρώην συναδέλφους Bloggers που ηθελημένα ασπάστηκαν το χρήμα με τον τρόπο της εξαγοράς και παρουσίασης της "προπληρωμένης είδησης" , θα στείλουμε ένα μήνυμα: Θα είναι προτιμώτερο και τιμιώτερο να εγκαταλείψουν το Blogging και να κάνουν μεταγραφή στη δημοσιογραφία γιατί εκεί τους ταιριάζει κι ο χαρακτήρας τους αλλά και η τσέπη τους. Διαφορετικά θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους και απέναντι στα λαμόγια που θα υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου