Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αν έρθουν για κατάσχεση, θα τους σκοτώσω

Ποιος πήρε το νόμο στα χέρια του; Ποιος αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή τριών ανθρώπων για μια κατάσχεση; Το απίστευτης αγριότητας έγκλημα, δεν μπορεί να χωρέσε στην λογική ανθρώπου. Οι τρεις..

άνδρες κάθισαν να φάνε σε παραλιακό εστιατόριο, στην Λεωφόρο Αρχαίου Θεάτρου στην Ερέτρια, εκεί όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο τέταρτος από την παρέα είχε απομακρυνθεί για λίγο, για να μιλήσει στο κινητό του, εκείνη την ώρα ο δράστης σήκωσε το όπλο πυροβόλησε τους τρεις που βρίσκονταν μπροστά του. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού κλείστηκε στην παραλιακή ταβέρνα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο κατάσχεσης του σπιτιού αλλά και των επιχειρήσεων, ένα πρατήριο υγρών καυσίμων κι ένα καφενείο, που διατηρούσε ο δράστης. Μια εβδομάδα πριν όταν τον 54χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Σιμωτή είχε επισκεφθεί δικαστικός κλητήρας και τον είχε ενημερώσει για την κατάσχεση, η απάντησή του ήταν σαφής: «Αν έρθουν θα τους σκοτώσω», όπως έγινε.
Νεκροί είναι ο Α.Κ., κάτοικος Κορωπίου, ο Π.Γ., κάτοικος Μενιδίου και ο δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να ήταν ανιψιός ενός ανθρώπου ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παραβατικές πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου