Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Oι έλληνες πολεμούν σαν ήρωες ή σαν..κορόιδα? Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος


Το παρακάτω κείμενο το παραθέτω όπως το βρήκα. Το ότι δηλώνω ότι δεν υιοθετώ πάντα τα κείμενα που μεταφέρω εδώ, δε σημαίνει ότι δεν με προβληματίζουν, ούτε ότι διαφωνώ ριζικά και κάθετα όπως λέμε. Άλλωστε, στις παρακάτω σειρές, ίσως βρούμε και δικές μας σκέψεις. Καλό μας ταξίδι λοιπόν και στους παγκόσμιους πολέμους...SmileA΄Β΄και Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ.

Ποιος Θεός μας ξέχασε; Ποια σκληρή μοίρα καταράστηκε τους Έλληνες; Τι λάθος πράξαμε και πληρώνουμε πάντα με το αίμα μας, σε κάθε δίνη των Λαών, σε κάθε ΠΟΛΕΜΟ να είμαστε στο κέντρο, σε κάθε σύρραξη να θρηνούμε θύματα;
Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: 1914-1918.Η Ελλάδα πολεμούσε από το 1912 απελευθερώνοντας Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη από τον Τουρκικό ζυγό. Μπήκαμε στον Α΄Παγκόσμιο αμέσως μπαρουτοκαπνισμένοι, στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή. Κι ενώ το 1918 ο Πόλεμος τελείωσε, για μας συνεχίστηκε με το δράμα της Μικρασίας, με την καταστροφή της Σμύρνης, με τις χιλιάδες σφαγές και εκδιώξεις των Ελλήνων της Πόλης. Αφήσαμε Θησαυρούς στον Τούρκο που βάρβαρα λεηλάτησε και ευνοήθηκε από τις Παγκόσμιες συνθήκες, ενώ εμείς, δεχόμαστε τους τσακισμένους και εξαθλιωμένους συμπατριώτες νοικοκύρηδες, πρόσφυγες της Μεγάλης ποτέ Ελλάδας, Μικρασιάτες, Πόντιους, μονομερείς ανταλλαγές πληθυσμών (1922), ενώ γέμισε ο τόπος μαυροφόρες και μνήματα.

σημειώνω εδώ πως τα ίδια ισχύουν και για όσα δεν δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο και αφορούν και τα ανατολικότερα τμήματα της Ευρώπης αλλά και της Ασίας...
Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: 1940-1945. Οι φασιστική Γερμανία με τις δυνάμεις του Άξονα τρομοκρατεί την Υφήλιο. Πάλι στο επίκεντρο οι ΈΛΛΗΝΕΣ. Σαν δεν υπήρχε άλλος λαός να πολεμήσει πρώτος. Κι ενώ δεν είχαν κλείσει ακόμη οι πληγές του Πρώτου Παγκόσμιου, μπήκαμε με παιδιάστικο ενθουσιασμό, πρωταγωνιστές σε μια Παγκόσμια Τραγωδία. Όλοι οι "φίλοι" μας απένειμαν τα εύσημα: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ. Στην ουσία πολεμήσαμε σαν κορόιδα, εντελώς ΤΖΑΜΠΑ χάσαμε τόσες ανθρώπινες ζωές, τόση καταλήστευση του Εθνικού μας θησαυρού: Όταν οι νικητές σύμμαχοι μοίραζαν τον ΚΟΣΜΟ σε ζώνες επιρροής, ήμασταν πάλι στην "ΑΠΕΞΩ". Και σαν να μην έφτανε αυτό, ως... επιβράβευση της επιλογής μας, μας χρέωσαν ένα ΕΜΦΥΛΙΟ, να σκοτωθούν όσα αδέρφια μας δεν πρόλαβαν το 40-45, με άλλα 5 χρόνια αιματοκυλίσματος και εθνικού σπαραγμού, την ίδια ώρα που οι φίλοι και σύμμαχοί μας, μοίραζαν τα ΚΕΡΔΗ τους.


Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Πώς; Δεν έγινε; Μέγα ΛΑΘΟΣ. Από τη στιγμή που βγήκε το ΕΥΡΩ στην αντίπερα όχθη με το ΔΟΛΑΡΙΟ, κυρήχτηκε ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο αγριότερος που γνώρισε η Ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Ο πόλεμος μαίνεται εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον με εχθροπραξίες εκατέρωθεν. Σκληρός, ανελέητος και "ακήρυχτος" έχει τα χαρακτηριστικά του πλέον ανορθόδοξου και ειδεχθούς Πολέμου, με θύματα όχι πλέον άτομα μεμονωμένα, αλλά ολόκληρους ΛΑΟΥΣ και ΕΘΝΗ.
Το τραγικό: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κι εδώ από τους ΠΡΩΤΟΥΣ. Τραγική φιγούρα ο σημερινός Πρωθυπουργός. Προσπαθεί να ισορροπήσει σε ένα παράτολμο ακροβατικό εγχείρημα: Το ένα πόδι στην Αμερική (από κει προέρχεται) και το άλλο πόδι στην ΕΥΡΩΠΗ (εκεί ΑΝΗΚΕΙ). Κ ενώ ο πόλεμος μαίνεται σε οικονομικό πάντα επίπεδο, η ΕΛΛΑΔΑ γίνεται το ΘΕΑΤΡΟ αυτού του ΠΟΛΕΜΟΥ και ταυτόχρονα το ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ: Η Αμερική πιέζει σε οικονομική εξαθλίωση με την πλασματική υπερχρέωση της Χώρας. Η Ευρώπη τρέχει να "βοηθήσει" με άμεση συνέπεια την εξασθένηση του νομίσματός της, τον ορατό πλέον κίνδυνο της διάλυσής της, ενώ δεν παραλείπει να μας πουλά και εξοπλισμούς, σε μια τελείως αποτυχημένη προσπάθεια διάσωσης του πληγωμένου της γοήτρου. Το τέλος του Πολέμου αυτού εύκολα κάποιος το εικάζει: Δεν υπάρχει... ΤΕΛΟΣ. Στόχος είναι η εξαθλίωση των λαών, ίσα ίσα ν΄αναπνέουμε και να φυτοζωούμε. Πάνω στα πτώματά μας, στα άνεργα και εξαθλιωμένα μας νιάτα, θα βαδίσουν οι Βάρβαροι και ισχυροί αυτού του Νέου κόσμου που ακούει στο όνομα ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ θα κληθεί σύντομα να προτάξει τα στήθη της, να "θυσιάσει" πάλι τα παιδιά της σ΄ένα ανίερο βωμό. ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Αυτό λέει η ΙΣΤΟΡΙΑ. Κι ετσι ως πάντα λέγει η ΙΣΤΟΡΙΑ, θα γυρίσει "πίσω", εκεί που ήταν πριν, θρηνώντας ακόμη τα παιδιά της, μετρώντας τις πληγές της, στεφανώνοντας τα τέκνα της από τα λιγοστά χόρτα, αν έχουν μείνει στην καμμένη της ΓΗ. Κι ενώ στους δύο προηγούμενους Πολέμους η "υπόταξη" της Χώρας ήταν σε επίπεδο "επιρροών" και εξωτερικής πολιτικής , τώρα η υπόταξη θα είναι σε καθολικό επίπεδο, Εθνικής Ανεξαρτησίας και Εδαφικής Ακεραιότητας (Εθνικού ξεπουλήματος, σε ότι απέμεινε).
...
Ότι αφορά τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ό,τι απειλή, πόλεμο, εισβολή, καταδυνάστευση και υποδούλωση (αν εξαιρέσουμε τον απολίτιστο Τούρκο), το δεχτήκαμε από ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ φίλους και συμμάχους μας ( Ιταλούς, Γερμανούς, Άγγλους, Αμερικάνους, ΕΟΚ κλπ). Όλοι οι καλοί αυτοί, πολιτισμένοι και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ που αν και ομόθρησκοι, θα χορέψουν και θα μεθύσουν, ασελγώντας πάνω στο νεκρό μας σώμα.
ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ. Αυτά τα δύο ΛΑΘΗ πράξαμε αδέρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου