Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

TO 2O12


Καλε το πηρατε χαμπάρι πως έρχεται το τέλος του κόσμου; Ή η αρχή του τέλους, δεν κατάλαβα, μαλλον δεν εχουνε αποφασίσει ακομα. Μας μεινανε λεει τεσσερα χρονάκια ολα κι ολα, και το 2012 ο πλανήτης τουτος θα παει για βρουβες. Αν δεν τα χουμε καταφέρει δηλαδή να τονε στείλουμε πιο νωρίς απο μόνοι μας.

Το ειπανε πρωτοι οι Μαγιας. Σε μεγάλη εκτιμηση τους εχω τους Μαγιας, γιατι ο μυθος λεει, οτι καποια στιγμή, αποφασίσανε να εξαφανιστούνε. Ετσι απλά, χωσανε δεκα φάσκελα πισω τους, μπηκανε σε ενα δασος και εξαφανιστηκανε. Απο αυτο και μονο πολύ τους εκτιμησα. Γιατι αμα βλέπεις οτι κανουνε κατάληψη στο σπιτι σου και το κάνουνε κωλοχανείο, δεν καθεσαι να ανακατευτείς με τους βαρβάρους. Μαζευεις τα μπογαλάκια σου και πας αλλου, και τους αφηνεις να βγάλουνε τα μάτια τους μοναχοί τους. Οπως και κάναμε δηλαδή. Προφήτες οι Μαγιας, και στις 21 του Δεκεμβρη του 2012 λεει το ημερολογιο τους τελειώνει. Ως εκει. Παραπέρα δεν εχει. Βεβαια, θατανε καλύτερα να το πανε στρογγυλά, μεχρι τέλος του χρονου, νοικοκυρεμένες δουλειές, να κάνουμε και μεις Χριστουγεννα να το ευχαριστηθούμε για τελευταια φορα. Αλλα που να ξερουνε οι Μαγιας οτι εμεις θα χουμε Χριστουγεννα στις 25; Ειπαμε, αυτοί φυγανε νωρίς.

Και χωρια απο τους Μαγιας, που πολύ τους έχω σε εκτίμηση, πιάσανε κι οι επιστημόνοι να τρώγονται με την ιδια χρονιά. Το μαγνητικό πεδίο της γης λέει, αλλάζει. Ο Βορειος πολος θα παει στο Νοτιο, ή κατι τετοιο. Θα γινουνε μαυρες τρυπες (να δεις που ηδη γινανε, και το στορι που αγορασα έχει πεσει μεσα σε μια απο αυτες..) και θα μας καταπιούνε ολους. Τα πουλιά και τα ζώα θα χουνε προβλημα προσανατολισμού (εγω ήδη εχω), το κλιμα θα τρελλαθει (θα; γιατι τωρα ειναι στα καλά του;), και θα μας παρει και θα μας σηκώσει.

Κι υστερα ειναι κι οι αστρολόγοι. Κι αυτοι με την ιδια χρονιά. Που θα παει ο ηλιος μας λεει και θα κατσικωθεί καταμεσής στο κεντρο του πλανητικού συστήματος, κι ολοι οι αλλοι πλανητες θα πανε και θα στοιχηθούνε δεξιά κι αριστερά του, και η γη θα τσατιστεί και θα σταματήσει να γυρίζει, κατι τετοιο τελως παντων. Παντως ολοι συμφωνούνε. Τεσσερα χρονάκια μας μεινανε. Δε θα προλάβω να ξεχρεώσω και το δάνειο για το σπιτι. Λες να με κυνηγάνε οι τραπεζίτες στον αλλο κοσμο;

Τους οποιους τραπεζίτες δε κανεις δε τους ενημέρωσε. Και καθονται και σκανε για τα καθυστερούμενα μηνών, οταν θα χάσουνε τοκους χρονων και χρονων.. Ουτε τους πολιτικούς, ουτε τους μεγάλους τουτου του κόσμου. Και καθονται και σκάνε με την κρίση, και πως θα ανακάμψουνε οι αγορές, και να φτιάξουμε σχεδιο δράσης για τα επομενα χρονια, η Πεηλιν θελει να βαλει υποψηφιοτητα για προεδρος της Αμερικής, κι οι Αγγλοι ετοιμάζονται να κάνουνε Ολυμπιακους αγωνες. Το μετρο δε θα φτασει ποτε στον Πειραια, γιατι θα τον εχει καταπιει η μαυρη τρυπα τρια χρονια πριν, η Βραζιλια τζάμπα χαιρεται οτι θα κανει Ολυμπιακούς το 2016, και το euro δε θα γινει ποτε, ουτε στη Γαλλια ουτε στην Ιταλια...

Λοιπον, σοβαρευτείτε και μετανοήστε. Τερμα τα ψέμματα, ερχεται το τελος του κοσμου, αφήστε τα "αυριο", τα "αργοτερα" και τα "δεν ειναι ακομα καιρος", και ζηστε τωρα! Πριν το παρουνε χαμπάρι και μας βαλουνε τα δυο ποδάρια σε ενα παπούτσι δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου