Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1500 ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ!!!


Σεξοθεραπεύτρια

Κάθομαι εδώ και ώρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και δεν ξέρω τι να πρωτογράψω γι' αυτό το πρωτοφανές θέμα. Ναι, κύριες και κύριοι, αυτή η γυναίκα έχει πάει με τουλάχιστον 1500 άντρες. Αλλά αυτή είναι η δουλεία της. Η πιστοποιημένη από το κράτος δουλειά της. Είναι λέει, «θεραπεύτρια του σεξ».

Κατάλαβες τώρα, Ινδίες, τάντρα και οι λοιπές χίπικες μπούρδες περί σεξ. Η Μάρα Σιμόν είναι πιστοποιημένη «sex surrogate», δηλαδή πηγαίνει με κόσμο για να τους λύσει σεξουαλικής φύσεως προβλήματα. Συχνά πάει με τον άντρα ενώ η γυναίκα είναι μπροστά και παρακολουθεί. Τα ραντεβού της είναι πολύ πιεσμένα, αλλά ευτυχώς η Μάρα κάνει και τουρ ανά τον κόσμο για να βοηθήσει άντρες που την έχουν ανάγκη.

Α, κι αν θες τσέκαρε στο site της για κάποιο ταξίδι που μπορείς να πας μαζί της σε έναν εξωτικό προορισμό που θα βοηθήσει τη στύση σου.

Τα ραντεβού κοστίζουν περίπου 150 ευρώ. Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά ραντεβού, που αναλώνονται στο χάιδεμα και το μασάζ, αρχίζει η κανονική «θεραπεία». Υπάρχει «θεραπεία» για όλα τα γούστα. Ύστερα από τη Μάρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Η Μάρα -περιέργως- λέει στην οικογένειά της ότι είναι δασκάλα της γιόγκα, το ίδιο και στους επίδοξους γκόμενούς της (ήταν και παντρεμένη περικαλώ). Όλο αυτό, λέει, το κάνει γιατί θυμάται το δικό της πρόβλημα τη βίασε ο γκόμενός της όταν ήταν πιτσιρίκα. Φοβόταν το σεξ, αλλά έπειτα από τρομερή εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ (διήρκησε 4 ολόκληρες μέρες) απέκτησε το μεγάλο και δυνατό χαρτί, αυτό της «θεραπεύτριας του σεξ».

Μπορώ να συνεχίσω με τις ώρες, αλλά καλύτερα δες εσύ τις δηλώσεις της ιερόδουλης θεραπεύτριας Μάρας. Είναι πολύ λεπτομερείς και περιγραφικές.

Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου