Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ...




Πως δικαιολογείτε απόδραση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Δεν είχα παρθεί μέτρα κύριε Παυλόπουλε και Μαρκογιαννάκη για τέτοιου είδους αποδράσεις με ελικόπτερο; Με ελικόπτερο έχει ξαναγίνει απόδραση. Αφού η μέθοδος ήταν γνωστή. Δεν έπρεπε να είχαν παρθεί μέτρα; Πρέπει να παραιτηθείτε όχι σήμερα, χθες.
Πολλά ερωτήματα προκαλεί η χρονική στιγμή της απόδρασης. Ως γνωστόν, οι δυο κακοποιοί είχαν μεταφερθεί στο Κορυδαλλό από φυλακές της επαρχίας, μια και αυτές τις μέρες ελάμβανε χώρα στα δικαστήρια του Πειραιά η δίκη τους. Μπορείτε να φανταστείτε για ποια κατηγορία; Μα φυσικά για την απόδρασή τους πάλι με ελικόπτερο από τις φυλακές του Κορυδαλλού το 2007. Γι'αυτό το λόγο βρίσκονταν και στην απομόνωση, υπό δρακόντεια(;) μέτρα ασφαλείας. Και αύριο μάλλον αναμενόταν η απολογία τους.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τώρα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε ανάμεσα στο Πολυδένδρι και στο Καπανδρίτι, ενώ την προηγούμενη στο Σχιστό. Δε γνωρίζει κανείς από πού ενοικίασαν το ελικόπτερο. Το σίγουρο είναι ότι ήθελαν να βρίσκονται κοντά στην εθνική οδό για να μπορούν να ξεφύγουν πιο εύκολα.
O κακοποιός Αλκέτ Ριτζάι, είχε αποδράσει μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αρχές του Ιουνίου. Μαζί τότε μαζί και τώρα
Καλά το ελικόπτερο θα βρεθεί πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Το θέμα είναι αν θα βρεθούν και οι κρατούμενοι. Ο Παλαιοκώστας με τον Ριζάι έφυγαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού από την περιοχή και με συνεργούς. Και ήταν και σε απομόνωση! Και οι δύο. Και έφυγαν με ανεμόσκαλα από την ταράτσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Το ωραίο είναι πως όλες αυτές τις μέρες που γινόταν η δίκη στον Πειραιά, υπήρχε τεράστια αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια, ακόμα και άνδρες των ΕΚΑΜ. Άλλωστε, και η προηγούμενη απόδραση είχε γίνει Κυριακή και μεσημερινές ώρες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος και έριξε ανεμόσκαλα με την οποία ανέβηκαν οι δραπέτες. Ούτε στις επίλεκτες δυνάμεις του στρατού να ανήκαν...
Από το αρμόδιο υπουργείο, το Δικαιοσύνης, κάνουν λόγο για 2 δραπέτες, τον Παλαιοκώστα και τον Ριτζάι.
Καλά πήραν τα λύτρα από την απαγωγή του Παναγόπουλου και πάνε να τα φάνε. Σε καλή μεριά και καλή τους όρεξη.
Σιγά μην έφυγαν στα καλά καθούμενα. Όλα ήταν σχεδιασμένα. Και αύριο υποτίθεται ότι έπρεπε να απολογηθούν στην δίκη για την προηγούμενη απόδραση. Καλά...
θα είναι αντ'αυτών οι δικηγόροι τους. Να δούμε πότε θα παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Σε διαθεσιμότητα τίθενται σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι των φυλακών Κορυδαλλού, όσοι είχαν βάρδια και ήταν στην αρμοδιότητα τους και πάνε κατευθείαν για την δικαιοσύνη.
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου