Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BRONX


15.000 Νιγηριανές έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα και εκπορνεύονται. Τα κέρδη τα εισπράττει η Νιγηριανή Μαφία. Στην Ελλάδα μπήκαν ζητώντας…πολιτικό άσυλο(!). Κάθε νταλαβέρι της Νιγηριανής Μαφίας με άλλες μαφίες της περιοχές ονομάζεται «συνεργασία».



Η έρευνα διεξήχθη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στην οδό Αθηνάς όπου όπως δήλωσαν οι ελάχιστοι εναπομείναντες καταστηματάρχες της περιοχής, μετά την δύση του ήλιου η πόλη μετατρέπεται σε γκέτο εγκληματιών που ακόμα και η αστυνομία δεν τολμά να προσεγγίσει.


Η ρεπόρτερ που έκανε την έρευνα δεν μπόρεσε να πλησιάσει την περιοχή και είδαμε Νιγηριανές να της φωνάζουν να φύγει από εκεί γιατί είναι πολύ επικίνδυνο αν παραμείνει τόσο για την ίδια όσο και για τις ίδιες. Υπάρχουν και δύο οικήματα που έχουν μετατρέψει σε «ναούς» όπου τελούνται τελετές βουντού με τις οποίες όπως μάθαμε «κρατούν» τις κοπέλες που οδηγούν στην πορνεία. Να σημειωθεί ότι σε πολλές από τις Νιγηριανές έχει διαπιστωθεί ηπατίτιδα και συνεχίζουν να εκδίδονται.

Η διακίνηση,το εμπόριο ηρωίνης καθώς και το ένοπλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι ρουτίνα και γίνεται ανενόχλητα. Χρήστες χτυπούν ενέσεις στις γωνίες, άλλοι ξεψυχούνε στα πεζοδρόμια της βρωμιάς, αλισβερίσια βαρόνων καταμεσής του δρόμου, κτίρια που στεγάζουν στιβαγμένους εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε πρωτόγονες συνθήκες, υγειονομικό και αρχές ανύπαρκτες είναι εικόνες που συνθέτουν το ελληνικό Bronx.

Και όλα αυτά μία ανάσα από το Δημαρχείο της Αθήνας.
APO http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου