Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Στην εντατική ο Δεληκάρης


Μία τεράστια μορφή του Ολυμπιακού δίνει μάχη με την ζωή. Ο λόγος για τον Γιώργο Δεληκάρη, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παλιά δόξα της ομάδας μας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο.

Ο Δεληκάρης βρίσκεται στην εντατική του 7ου ορόφου του Ευαγγελισμού και δίνει το σημαντικότερο αγώνα. Η παλιά δόξα του Ολυμπιακού όπως προαναφέραμε είχε τροχαίο δυστύχημα από το οποίο υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ παράλληλα υπέστη και καρδιακό επεισόδιο. Ο Δεληκάρης έχει ήδη χειρουργηθεί και είναι στην εντατική. Οι ιατροί που τον παρακολουθούν δεν μπορούν αυτή την ώρα να πουν κάτι παραπάνω για την κατάσταση της υγείας του και όπως αναφέρουν "τα πρώτα 24ώρα είναι κρίσιμα". Σύμφωνα με τον ιατρό που τον παρακολουθεί την Παρασκευή θα γίνει προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Γίνεται αντιληπτό ότι η κατάσταση του είναι πολύ δύσκολη και ήδη το σοκ είναι μεγάλο στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Δεληκάρης ήρθε στον Ολυμπιακό στις 13/7/1969 και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι τις 8/1/1978. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μορφές που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και τίμησαν την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Αυτή την στιγμή δίνει μία σημαντική μάχη και όλοι είμαστε στο πλευρό του προκειμένου να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα όπως αυτούς που μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι δυνατός και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

πηγη gayros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου