Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ανοίγει και το τελευταίο μπλόκο

Τη διάλυση του μπλόκου στον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα αποφάσισαν οι αγρότες των Σερρών, μετά τη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Παρασκευής με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη θα συναντηθεί και με τους αγρότες της Κρήτης. Τη διάλυση του μπλόκου στον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα αποφάσισαν οι αγρότες των Σερρών, μετά τη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Παρασκευής με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη θα συναντηθεί και με τους αγρότες της Κρήτης. Οι παραγωγοί δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των συνομιλιών τους με τον κ. Οι παραγωγοί δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των συνομιλιών τους με τον κ. Χατζηγάκη και προανήγγειλαν την αναστολή των κινητοποιήσεών τους. Χατζηγάκη και προανήγγειλαν την αναστολή των κινητοποιήσεών τους. Την Παρασκευή, οι αγροτικές κινητοποιήσεις ανέβασαν τους τόνους στη Βουλή. Την Παρασκευή, οι αγροτικές κινητοποιήσεις ανέβασαν τους τόνους στη Βουλή.

Αποχωρούν οι Σερραίοι αγρότες Αποχωρούν οι Σερραίοι αγρότες

Από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει σταδιακά η αποχώρηση των αγροτών των Σερρών από το μπλόκο του Προμαχώνα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή. Από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει σταδιακά η αποχώρηση των αγροτών των Σερρών από το μπλόκο του Προμαχώνα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Οι αγρότες αποφάσισαν να αποχωρήσουν μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Κατσαρό. Οι αγρότες αποφάσισαν να αποχωρήσουν μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Κατσαρό.

Τα σύνορα με τη Βουλγαρία παραμένουν ανοιχτά από το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα σύνορα με τη Βουλγαρία παραμένουν ανοιχτά από το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων και φορτηγών διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων και φορτηγών διεξάγεται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου