Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Φυλακισμένος 7χρονος από τους γονείς του


Ένα ζευγάρι στη Γαλλία κρατούσε τον επτάχρονο γιό του φυλακισμένο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο του σπιτιού για χρόνια. Το δωμάτιο ήταν διαμορφωμένο σαν κελί, με το σύρτη και το διακόπτη για το φως από την εξωτερική μεριά, ενώ το μόνο αντικείμενο στο εσωτερικό ήταν ένα βρώμικο στρώμα. Το δωμάτιο ήταν διαμορφωμένο σαν κελί, με το σύρτη και το διακόπτη για το φως από την εξωτερική μεριά, ενώ το μόνο αντικείμενο στο εσωτερικό ήταν ένα βρώμικο στρώμα. Οι αρχές συνέλαβαν τους γονείς για κακοποίηση ανηλίκου. Οι αρχές συνέλαβαν τους γονείς για κακοποίηση ανηλίκου.
Ένα στρώμα διαποτισμένο με ούρα ήταν το μοναδικό έπιπλο στο δωμάτιο όπου πέρασε όλη του τη ζωή το επτάχρονο αγόρι. Ένα στρώμα διαποτισμένο με ούρα ήταν το μοναδικό έπιπλο στο δωμάτιο όπου πέρασε όλη του τη ζωή το επτάχρονο αγόρι.

Δεν υπήρχε ούτε καν ένα παιχνίδι για συντροφιά μέσα στο σκοτάδι. Δεν υπήρχε ούτε καν ένα παιχνίδι για συντροφιά μέσα στο σκοτάδι.

Ο σύρτης δεν ήταν από μέσα, αλλά, στο εξωτερικό μέρος της πόρτας, σαν κελί. Ο σύρτης δεν ήταν από μέσα, αλλά, στο εξωτερικό μέρος της πόρτας, σαν κελί. Ο ηλεκτρικός διακόπτης ήταν απ' έξω, κι όχι μέσα στο δωμάτιο, ώστε το παιδί να μην μπορεί να ανάψει το φως. Ο ηλεκτρικός διακόπτης ήταν απ 'έξω, κι όχι μέσα στο δωμάτιο, ώστε το παιδί να μην μπορεί να ανάψει το φως. Το παράθυρο ήταν κλειστό με ένα συρμάτινο καλώδιο, που το παιδί δεν μπορούσε να βγάλει". Το παράθυρο ήταν κλειστό με ένα συρμάτινο καλώδιο, που το παιδί δεν μπορούσε να βγάλει ".

Οι αρχές βρήκαν το αγόρι σε μία σπάνια και σοβαρή κατάσταση στέρησης. Πολύ αδύναμο, αλλά, φανερά έξυπνο, παρ' ότι δεν πήγε ποτέ σχολείο. Οι αρχές βρήκαν το αγόρι σε μία σπάνια και σοβαρή κατάσταση στέρησης. Πολύ αδύναμο, αλλά, φανερά έξυπνο, παρ 'ότι δεν πήγε ποτέ σχολείο.

Τα κενά στην ανάπτυξη του παιδιού και το γεγονός ότι δεν γράφτηκε σε κανένα σχολείο, οδήγησαν τις τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες, μία παιδίατρο και τις τοπικές αρχές να καταγγείλουν το γεγονός στη δικαιοσύνη τον Αύγουστο του 2008. Τα κενά στην ανάπτυξη του παιδιού και το γεγονός ότι δεν γράφτηκε σε κανένα σχολείο, οδήγησαν τις τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες, μία παιδίατρο και τις τοπικές αρχές να καταγγείλουν το γεγονός στη δικαιοσύνη τον Αύγουστο του 2008.

Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι, όταν ο 42χρονος οικοδόμος και η 35χρονη σύζυγός του, αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μικρότερο παιδί τους. Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι, όταν ο 42χρονος οικοδόμος και η 35χρονη σύζυγός του, αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μικρότερο παιδί τους.

Στους γονείς, που ρίχνουν το φταίξιμο στον δύσκολο χαρακτήρα του μικρού, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκου. Στους γονείς, που ρίχνουν το φταίξιμο στον δύσκολο χαρακτήρα του μικρού, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου