Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΟΣΦΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ-ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο Κ.ΚΟΚΑΛΛΗΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΑ:
«Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».
ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ 2003 ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 7!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου