Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Γιατί οι άντρες είναι αιχμάλωτοι του κόκκινου??






Τhe woman in red: Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε δεκάδες περιπτώσεις αισθησιακών σταρ του σινεμά που άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια της σαγήνης τους στον αντρικό πληθυσμό. Αναφέρουμε απλά τη Julia Roberts στο Pretty Woman, την Kelly LeBrock ή την Jessica Rabbit. Λογικά έχετε ήδη πειστεί.

Ο Τσε Γκεβάρα: Οι μελέτες των ψυχολόγων συνηγορούν σε αυτό που ξέραμε εδώ και αιώνες: Το κόκκινο χαρακτηρίζει το πάθος και την σεξουαλικότητα, την ενεργητικότητα και τον αυθορμητισμό, την επιθετικότητα και τη δύναμη, τον κίνδυνο και την επαναστατικότητα. Φαντάζεστε το κομμουνιστικό λάβαρο να ήταν σε σομόν;

Το κόκκινο πανί του ταυρομάχου: Εξ ου και η αντίστοιχη έκφραση. Κανένα άλλο χρώμα δεν θα ωθούσε τον ταύρο να εμβολίσει το πανί.

Τα κόκκινα εσώρουχα: Στο αντρικό υποσυνείδητο το κόκκινο είναι συνυφασμένο με την αμαρτία. Τα σέξι εσώρουχα που είθισται να λαμβάνετε ως δώρο την Πρωτοχρονιά φωνάζουν από μακριά «σεξ» ως απαραίτητο συνοδευτικό της πιο κεφάτης βραδιάς του χρόνου, μετά την σαμπάνια.

Το κόκκινο κραγιόν: Επίμονες έρευνες κοινωνιολόγων και ψυχολόγων κατάφεραν επιτέλους να απαντήσουν στο ερώτημα «γιατί όλες οι γυναίκες στον πλανήτη από καταβολής ανθρωπότητας βάφουν τα νύχια, τα χείλη και τα μάγουλα σε αποχρώσεις του κόκκινου». Η απάντηση ήταν πολύ απλή: Τα μάγουλα, τα νύχια και τα χείλη μιας γυναίκας γίνονται κόκκινα κατά τη διάρκεια του οργασμού. Κόκκινο σημαίνει «είμαι διαθέσιμη».

Οι Ferrari: Πολύ συχνά μια σέξι γυναίκα στο μυαλό των A-males προσομοιάζεται με το αμέσως επόμενο αντικείμενο πόθου. Ένα σούπερ αυτοκίνητο. Δε χρειάζεται να τονίσουμε ότι οι έννοιες σούπερ-αυτοκίνητο, Φερράρι και κόκκινο είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Οι κόκκινες γόβες: Άλλο ένα αντρικό φετίχ με ισχυρή επίδραση στην αύξηση της λίμπιντο. Δεν πέρασαν και δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες.

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ: Καθόλου τυχαίο που η πιο λαοφιλής ομάδα της χώρας και μια από τις πιο δημοφιλείς διεθνώς μοιράζονται την ίδια απόχρωση στην φανέλα.(εδώ σαν Παναθηναικός βάζω ένα ερωτηματικό για την αξιοπιστία της έρευνας... ) :P

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα: Το κατεξοχήν δώρο ερωτικού πάθους με σαφές μήνυμα προς τον παραλήπτη.

Κόκκινη καρδιά: Το πιο συνηθισμένο (κι εν πολλοίς ξενέρωτο) δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως και ναʼ ναι όμως, δεν παύει να είναι ένα μοναδικό σύμβολο...
ΑΠΟ...ΤΟ ΠΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου