Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΖΗΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ..-Σύλληψη πέντε (5) αλλοδαπών για αρπαγή, εκβίαση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Βραδινές ώρες της 15-05-2009, στον Αγ. Παντελεήμονα, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τ.Α.Αγ.Παντελεήμονα, πέντε (5) αλλοδαποί-τέσσερις(4) υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Μπαγκλαντές – ηλικίας 27, 23, 29 ,26 και 21 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή, εκβίαση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 11-05-2009, δύο (2) εκ των συλληφθέντων πλησίασαν 14χρονο αλλοδαπό υπήκοο Μπαγκλαντές και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, όπου μαζί με τους υπόλοιπους δράστες τον χτυπούσαν σε όλο το σώμα ζητώντας να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.600 Ευρώ.

Στην συνέχεια, άλλοι δύο (2) εκ των δραστών τηλεφώνησαν σε 37χρονο ομοεθνή, συγγενή του 14χρονου και του ζήτησαν να τους καταβάλει το προαναφερόμενο ποσό, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο 37χρονος κατάφερε να απελευθερώσει τον ανήλικο αλλοδαπό, χωρίς να καταβάλει το προειρημένο χρηματικό ποσό.

Το συμβάν καταγγέλθηκε από τον παθόντα στην ανωτέρω Υπηρεσία της οποίας Αστυνομικοί, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών συνέλαβαν τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου