Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Θα συζητήσει το ΠΑΣΟΚ το θέμα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους αποκάλυψε ο Λιάγκας!!


Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real. "Όταν το ΠΑΣΟΚ έρθει στην εξουσία, θα ανοίξει συζήτηση για αυτό το θέμα" δήλωσε.
Ο έγκριτος πολιτικός και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ έδωσε μαθήματα πολιτικής ειλικρίνειας ενάντια στην υποκρισία που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία. Η Καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα πρέπει να λάβει τέλος και ο Λιάγκας ήταν ξεκάθαρος. Η αναγνώριση του γάμου ως θεσμός είναι πολιτικη δέσμευση όπως και όλων των δικαιωμάτων που συνοδεύουν την πράξη.
Ο πολιτικός άνδρας Γιώργος Λιάγκας που διακρίνεται από τη σοβαρότητα του δεν μπορεί να έκανε αυθαίρετα αυτή τη δήλωση. Σίγουρα είχε το πράσινο φως από τη Χαριλάου Τρικούπη (Ιπποκράτους ντε!) εκτός εάν έχει μπεί κόκκινο φως στο ΠΑΣΟΚ και δεν το έχουμε καταλάβει. Ο δημοφιλής πολιτικός του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μύδρους ενάντια αυτών που αντιτίθενται στην αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων και υποστήριξε το "ανθρώπινο" δικαίωμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση των Παπάδων υπονοώντας ότι αντιδρούν για τα μάτια του κόσμου ενώ πολλοί από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο Λαός του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλοι οι προοδευτικοί ψηφοφόροι συμφωνούν με τις απόψεις Λιάγκα και είναι σίγουρο πως ο υπουργικός θώκος τον περιμένει μετά τον επερχόμενο θρίαμβο του κινήματος. Πολιτικοί με προοδευτικές ιδέες σαν τον Γιώργο Λιάγκα λείπουν από το πολιτικό σκηνικό. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα think tank από μόνος του, γεγονός που σίγουρα εκτιμά ο ΓΑΠ, σκοπεύοντας μάλιστα να τον χρησιμοποιήσει για νέες αποκαλύψεις της νέας διακυβέρνησης: Κατάργηση του νόμου της βαρύτητας από σεβασμό στους υπέρβαρους, αναθεώρηση της φυγόκεντρου για αυτούς που ζαλίζονται στο ζεϊμπέκικο κλπ.
Το πήραμε από το royfianos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου