Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση,σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία, αντίσταση κα

Απογευματινές ώρες της 04-06-2009, συνελήφθησαν στις περιοχές Βούλας και Ελληνικού-Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 32, 32 και 53 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία, αντίσταση και παράβαση του νόμου <<περί Όπλων>>.

Από αρχές του έτους 2009 και πλέον, οι δράστες με συνεργούς τους, διέπρατταν διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ιδιοκτητών διαμερισμάτων και μονοκατοικιών στις περιοχές της Βούλας, Γλυφάδας και του Αλίμου. Συγκεκριμένα εισέρχονταν στις οικίες βραδινές ώρες και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη και σε ορισμένες περιπτώσεις τα κλειδιά των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, τα οποία αφαιρούσαν κατά την διαφυγή τους.

Από την έρευνα προέκυψε, ότι οι ανωτέρω μαζί με συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, διέπραξαν στις προαναφερόμενες περιοχές συνολικά πενήντα επτά (57) κλοπές από οικίες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  1. Ένα πιστόλι με τρείς (3) γεμιστήρες,
  2. Ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές,
  3. Κινητά τηλέφωνα,
  4. Διαρρηκτικά εργαλεία,
  5. Αμφιβόλου γνησιότητας ταξιδιωτικά έγγραφα,
  6. Πλήθος κλειδιών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν την 05-06-09 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου