Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Επέμβαση αλλαγής φύλου για την κόρη της Σερ


Τσάστιτι Μπόνο, η 40χρονη κόρη της τραγουδίστριας Σερ, θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της. Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα για την σόου-μπίζνες TMZ.com αναφέρεται στην δημοσιογράφο και υπέρμαχο των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων Τσαζ χρησιμοποιώντας την αρσενική αντωνυμία.
"Ναι, είναι αλήθεια- ο Τσαζ, μετά από χρόνια σκέψης, πήρε την γενναία απόφαση να τιμήσει την πραγματική του ταυτότητα. Είναι περήφανος για την απόφασή του και ευγνώμων για την στήριξη και τον σεβασμό που της έχουν ήδη δείξει οι αγαπημένοι της. Είναι ελπίδα του Τσαζ η επιλογή του για την μετάβαση αυτή θα ανοίξει την καρδιά και το μυαλό του κοινού σχετικά με το θέμα αυτό, με τον ίδιο τρόπο που συνέβη όταν ο Τσαζ το δημοσιοποίησε πριν από 20 χρόνια.
Η Τσάστιτι Μπόνο παλαιότερα είχε γράψει ένα βιβλίο σχετικά με την ομοφυλοφιλία βασισμένο στις προσωπικές της εμπειρίες. Στο βιβλίο αυτό ανέφερε τα υπέρ και τα κατά της ομοφυλοφιλίας και το πώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται τους ομοφυλόφιλους. Η ίδια, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στους γονείς της για τη σεξουαλική της ταυτότητα όταν ήταν 20 χρονών.
Hellenic Business

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου