Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ


ΒΡΕΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η...ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!

Τα γυρίζουν τώρα οι Σκοπιανοί με το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών της FYROM, που επρόκειτο να μεταφέρει τον Αντ. Μιλοσόσκι στην Κέρκυρα, ανακοινώνοντας ότι το κρατικό αεροσκάφος με τα διακριτικά της «Μακεδονίας» χάλασε και βρίσκεται σε διαδικασία επισκευής.
Μπορεί πράγματι μία βλάβη να λύνει ένα διπλωματικό πρόβλημα, αλλά οι συζητήσεις στην Ελλάδα για το εάν έπρεπε ή δεν έπρεπε η κυβέρνηση να επιτρέψει κατ’ εξαίρεσιν την προσγείωση του κρατικού αεροσκάφους των Σκοπίων σε ελληνικό έδαφος συνεχίζονται.

Υπενθυμίζει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και οι ελληνικές διπλωματικές αρχές, στις 13 Ιουνίου 2008, επί της ουσίας δεν δέχθηκαν την πραγματοποίηση επίσκεψης του πρώην προέδρου της FYROM στην Ελλάδα κ. Mπράνκο Τσερβένκοφσκι, εξαιτίας της πρόθεσής του να χρησιμοποιήσει κρατικό αεροσκάφος της χώρας του, που έφερε το “συνταγματικό” της όνομα». Καταγγέλλει μάλιστα ως «απολύτως επιζήμιο για τη χώρα να σπαταλιούνται τα διπλωματικά της όπλα και να δημιουργούνται αρνητικά προηγούμενα προκειμένου να υπηρετηθούν το προσωπικό γόητρο και οι δημόσιες σχέσεις του κ. πρωθυπουργού και της κ. υπουργού Εξωτερικών».

2 σχόλια:

  1. Γιατί σιωπά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Κρίμα που δεν έχουμε τον κ. Σαρτζετάκη στη του κ. Παπούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί σιωπά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Κρίμα που δεν έχουμε τον κ. Σαρτζετάκη στη θέση του κ. Παπούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή