Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Τι δεν μεταδίδουν τα ΜΜΕ: τρομοκράτες κτύπησαν και στη μαρτυρική Γάζα! Πότε θα μάθουμε για τη στενή σχέση και διασύνδεση ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΠΑ;


Συγκρούσεις την Παρασκευή στη Γάζα μεταξύ της Αστυνομίας και “φανατικών” της οργάνωσης φάντασμα 'Jund Ansar Allah' (στρατιώτες του Θεού)*
16 νεκροί και 125 τραυματίες στη Γάζα από επιθέσεις της οργάνωσης 'Jund Ansar Allah', που καθοδηγεί ο σεΐχης Sheikh Abdul-Latif Musa, ισλαμιστής εξτρεμιστής που σχετίζεται με την Φατάχ, αλλά και την Αλ Κάιντα.
Ο Παλαιστινιακός λαός επέλεξε με δημοκρατικές και ελεύθερες εκλογές το 2006, με την εποπτεία της Ε.Ε. και διεθνών οργανισμών, την πολιτική του ηγεσία: έδωσε τη νίκη και την πλειοψηφία στη Χαμάς.
Η απόφαση του Παλαιστινιακού λαού είναι σε πλήρη αντίθεση με τα σχέδια και τις πολιτικές των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή, που επιθυμούν προσκυνημένους ηγέτες. Την απόφαση του λαού της Παλαιστίνης πληρώνουν σκληρά οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι της Γάζας με 3 χρόνια πλήρους αποκλεισμού (φάρμακα, τρόφιμα, νερό, καύσιμα, εργαλεία…). Η ναζιστική ισραηλινή επίθεση στα τέλη του Δεκέμβρη και τις αρχές του Γενάρη δεν λύγισαν το λαό της Γάζας. Παρά τις συκοφαντίες εναντίον της κυβέρνησης της Γάζας (ισλαμιστές, φίλο-Ιρανοί, τρομοκράτες και τόσες άλλες εφευρέσεις των ΗΠΑ), δεν υπήρξε κανένα «αποτέλεσμα»…
Ακόμη και ο πρώην πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής έχει επιτεθεί εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της Γάζας, η θητεία του έληξε στις 9 Γενάρη αλλά παραμένει πρόεδρος ελέω Ισραήλ και ΗΠΑ-, ο Αμπάς τον οποίο κατηγόρησε πρόσφατα ως συνεργάτη των ΗΠΑ ο ηγέτης της Παλαιστινιακής Αντίστασης Φαρούκ Καντούμι, ο προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου και ηγέτης της Αντίστασης.
Βλέποντας οι αμερικανοί και ο χωροφύλακάς τους στη Μ. Ανατολή (το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς), να μην μπορούν να λυγίσουν την Αντίσταση με τις μηχανορραφίες, τις συκοφαντίες, τον εγκληματικό αποκλεισμό, τους ανελέητους βομβαρδισμούς, επιστράτευσαν μια οργάνωση φάντασμα που «δημιουργήθηκε» πριν 2 μήνες… και έκανε την εμφάνισή της με επιθέσεις σε Internet café (ναι, στη Γάζα υπάρχουν και λειτουργούν οι δημοκρατικές ελευθερίες, παρά τα όσα διαδίδουν τα αμερικανικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, για να θυμηθούμε τους δήθεν πολεμικούς ανταποκριτές στο μέτωπο της Γάζας, που μετέδιδαν τα δελτία τύπου της Μοσάντα από τους κήπους ξενοδοχείων 5 αστέρων στο Τελ Αβίδ).
Ο αρχηγός της οργάνωσης Abu Musa τονίζει ότι «Αν η Χαμάς εγκαθιδρύσει μια κυβέρνηση του Θεού, θα την υπηρετήσουμε…».
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γάζας απάντησε με σαφήνεια «Ο Abu Musa φαίνεται ότι υποφέρει από μια νευρική κρίση… όποιος με τα όπλα θέλει το χάος και την ανασφάλεια θα αντιμετωπιστεί με τον νόμο…».
Τι έχουν να πουν ορισμένες προοδευτικές ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις που επιμένουν να σιωπούν ένοχα στον εγκληματικό αποκλεισμό της Γάζας;
Χρειάζονται πολλές βαθυστόχαστες «αναλύσεις» για να κατανοήσουμε ποιοι βρίσκονται πίσω από τους τρομοκράτες;
Ότι και να κάνουν οι προσκυνημένοι και οι κολαούζοι του Ισραήλ και των ΗΠΑ δεν θα έχει αποτελέσματα για την Αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού. Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι της Γάζας έδειξαν το δρόμο: ηττήθηκε πολιτικά, αλλά και στρατιωτικά στην εισβολή ο «ικανότερος» στρατός του πλανήτη, ο χωροφύλακας του ιμπεριαλισμού στη Μ. Ανατολή!
* σωστότερα "στρατιώτες" στην υπηρεσία των ΗΠΑ-Ισραήλ και προσκυνημένων...
**
περισσότερα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Παλαιστινιακό, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου