Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Το γήπεδο του ΠΑΟ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκλογές

"Η οργή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το ΣΥΡΙΖΑ, τους προηγούμενους μήνες, με αφορμή την εναντίωση του στην κατασκευή του γηπέδου έδειχνε να κοπάζει με τις διαβεβαιώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει καμία σχέση με τους 131 «αυθόρμητους» πολίτες και ότι επιθυμεί την ανέγερση του νέου...
γηπέδου.
Με την τοποθέτηση ενός από τους πιο ενεργούς πολίτες των 131, Χ.Καραμάνου στη λίστα των υποψηφίων στην Α’Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, επανέφερε την οργή των φιλάθλων του ΠΑΟ, οι οποίοι στα διάφορα οπαδικά blogs δεν σταματούν να μιλούν για κοροϊδία του Τσίπρα και για «μαύρισμα» στις εκλογές.
Ο Χ.Καραμάνος εκτός από αυθόρμητος πολίτης που ουδεμία σχέση έχει με τα κόμματα και απλά δεν θέλει το γήπεδο του ΠΑΟ και εκτός από φίλος του Τσίπρα είναι και ο ένας εκ των δύο συνεταίρων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε εταιρεία κατασκευών που έχουν δημιουργήσει.
Η κίνηση της τοποθέτησης του Χ.Καραμάνου στα ψηφοδέλτια γίνεται μάλιστα σε μια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει και την τελευταία ψήφο για να καταφέρει να μπει στη Βουλή. Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί ακόμη."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου