Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Τσίπρας: "Δεν θα ...ξεμπερδέψετε εύκολα με μας"


Αυτό το ξέρουμε Αλέξη, και δεν χρειάζεται νας μας το υπενθυμίζεις κάθε φορά.!
Μπορείς να "θαυμάσεις" εδώ τα τελευταία κατορθώματα των ...ομόσταυλών σου.
Αλλά εσύ, μ' αυτή τη δήλωση σου, αλλού το πας.!
Εμείς όμως το πάμε εκεί, εκεί που μας οδηγεί το παρελθόν σου.
Κατά τα άλλα, αυτό το ...προοδευτικό "παιδί", εκφράζει την αισιοδοξία του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα "αντέξει" στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου πετυχαίνοντας, μάλιστα, και ...καλό αποτέλεσμα.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, το "παιδί" δηλώνει ...υπερήφανο, που θα είναι ο πρώτος ...πολιτικός αρχηγός ο οποίος διεκδικεί σταυρό.
Μεταφέρει δε το μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, ότι το πολιτικό σύστημα δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με την "ενοχλητική Αριστερά", ενώ για ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ απαντά ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προγραμματικές συγκλίσεις.
"...Καταφέραμε με πλήρη ..."δημοκρατική συνεννόηση" - πρό πάντων - να διευθετήσουμε τα ανοιχτά θέματα και να βάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε διάταξη εκλογικής μάχης. Υπάρχει αισιοδοξία και συσπείρωση στον κόσμο μας και νομίζω ότι με σοβαρή δουλειά θα πετύχουμε ένα ...καλό αποτέλεσμα...", τονίζει, αναφερόμενος προφανώς στη εσωκομματική διαμάχη που ξέσπασε εσχάτως στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθέν για την απόφαση του Αλέκου Αλαβάνου να μην είναι υποψήφιος, τόνισε ότι είναι προσωπική του επιλογή και απολύτως σεβαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου